Подаръци за майка за бал

4.56 74
Показани 1 от 24 | 71 (3 Страници)

Поканени сте на абитуриентски бал и вече сте избрали перфектния подарък за абитуриента, но искате да зарадвате и неговата майка, уважавайки и нейния празник? Завършването на 12-ти клас е изключително събитие и за родителите на зрелостника, затова решението ви е не само уместно, но и наистина добре обмислено.

Осъзнавайки огромната роля на майката в процеса на съзряване на детето и превръщането му в зрял човек, се постарахме да изградим колекция от подаръци за майка за бал, която да бъде ответна на нейния принос. Не забравяйте да я уважите и създадете още един повод за усмивка на този така паметен за нея ден, в който празнува зрелостта на своето вече пораснало дете.

Подаръци за майка за бал за най-специалния човек на земята

Цветята – това е най-често подаряваният подарък за всеки майчински празник. И това не е случайно – тяхната красота може да погали по особен начин струните на пламенно туптящото майчинско сърце. Ако искате да избягате от класиката, има доста начини с които можете да го направите, а в GiftBox.bg можем да ви ги предложим под формата на конкретни подаръчни артикули.

Сапунените букети цветя са много ефектен избор за поднасяне на комплимент към майката на абитуриента. Те притежават обаятелната красота на истинските рози, но нямат няколко техни недостатъка – бодли и увяхване. Те също предлагат прекрасен аромат, изпълващ стаята и освен това могат да се използват по практичен начин за разтваряне във ваната, например. Заменете традиционния букет със сапунен и вижте реакцията на дамата – тя със сигурност ще си заслужава.

Друг вариант са 3D LED декоративните лампи с фигури на красиви цветя или друг тип цветна светеща декорация. Те могат да бъдат стилно допълнение към интериора на хола или спалнята и ще напомнят за светлината, която се крие в женската душа.

В онлайн магазина ни ще откриете още декоративни цветя от скъпоценен метал, цветя в стъкленици и практични подаръци за майка за бал като мини кутии за бижута и козметични аксесоари.

Ако пък не знаете какво да подарите, при нас може да закупите и ваучер в тематични красиви цветове, така че дамата да има възможност сама да избере своя подарък. Не се колебайте да направите своя избор още днес, за да изненадате подобаващо празнуващата дама.

Покажи още