• Gefu резачка за плодове и зеленчуци “spirelli“ 2.0 - с държач-предпазител
 • Gefu резачка за плодове и зеленчуци “spirelli“ 2.0 - с държач-предпазител [1]
 • Gefu резачка за плодове и зеленчуци “spirelli“ 2.0 - с държач-предпазител [2]
 • Gefu резачка за плодове и зеленчуци “spirelli“ 2.0 - с държач-предпазител [3]
 • Gefu резачка за плодове и зеленчуци “spirelli“ 2.0 - с държач-предпазител [4]
   

Gefu резачка за плодове и зеленчуци “spirelli“ 2.0 - с държач-предпазител

4.6 12
 • Код: GEFU 13780
 • Бранд: GEFU
 • Статус: Наличен
56.00 лв.
 • Преглед на пратката преди плащане
 • Връщане в рамките на 14 дни
 • Подаръчна опаковка
 • Изпрати като подарък
Количество:
 • Резачка за плодове и зеленчуци “SPIRELLI“ 2.0 - с държач-предпазител
 • Материал: пластмаса и неръждаема стомана
 • Размери: 7,3 х 7,3 х 17см
 • Опаковка: луксозна подаръчна кутия

  Нуждаете се от страхотен подарък, който да дадете на ваши близки или приятели? Искате да не инвестирате прекомерно много пари, но да се възползвате от въздействието на спонтанността и изненадата? Изработен от GEFU, този Gefu резачка за плодове и зеленчуци “spirelli“ 2.0 - с държач-предпазител ще ви провокира, за да се възползвате в пълна степен от предимствата на избрания продукт. Gefu резачка за плодове и зеленчуци “spirelli“ 2.0 - с държач-предпазител e продукт с оригинално качество от GEFU.

  Ще можете да поръчате Gefu резачка още днес на страхотната цена от 56.00 лв. и да се насладите на специалната доставка, за да ощастливите себе си или приятел. Този артикул към днешна дата е Наличен в продуктовата ни гама и можете да го поръчате само с 1 клик . Може да изберете Gefu резачка и на номер 0899 866 520, ако не искате да губите ненужно време и наш сътрудник ще ви съдейства да завършите поръчката в рамките на не повече от минута.

 • Доставка на заявена поръчка от www.giftbox.bg се извършва с куриерски фирми „Еконт Експрес” ООД  и „Спиди“ АД, съгласно общите им условия: до адрес, посочен от клиента или до офис на куриерската фирма. Дължимата такса за доставка е за сметка на клиента съгласно тарифите на Еконт и Спиди

  Доставка със Спиди

  Формиране на цената за доставка с наложен платеж: Цена доставка + Такса наложен платеж - 0,5 % от стойността на наложения платеж (цената на продукта).

  теглодоставка до офис на Спиди
  доставка със Спиди до ваш адрес
  до 3 кг.4,93 лв.7,44 лв.
  до 6 кг.9,00 лв.11,52 лв.
  до 10 кг.10,30 лв.12,82 лв.
  до 20 кг20,72 лв.20,72 лв.
  Всички цени са с включено ДДС. 

  Това са ориентировъчни цени. Възможно е да има разлика с вашата доставка при поставяне на маркери чупливо или посока на пратката.

  Доставка с Еконт 

  Формиране на цената за доставка с наложен платеж: Цена доставка + Такса наложен платеж + SMS известяване

  теглодоставка до офис на Еконт
  доставка с Еконт до ваш адрес
  до 1 кг.
  6,87 лв.8.50 лв.
  до 2 кг.8.50 лв.10.14 лв.
  до 5 кг.10,79 лв.12.43 лв.
  до 10 кг.16.02 лв.17.99 лв.
  Всички цени са с включено ДДС.

  Такса наложен платеж

  1,31 % от стойността на наложения платеж (цената на продукта), ако се заплати в офис на Еконт.

  SMS известяване - 0,18 лв.

  Това са ориентировъчни цени. Възможно е да има разлика с вашата доставка при поставяне на маркери чупливо, посока на пратката или ползване на различни месечни отстъпки.


  В сайта на www.giftbox.bg не може да видите стойността за доставка на пратката. Тя зависи от килограмите на пратката и адреса за доставка. Ние можем да Ви информираме за стойността на доставката, след като ни предоставите необходимата информация за поръчката.

  При попълване на данни за доставка на поръчка, Потребителят е длъжен да предостави верни и коректни данни като име, телефон, имейл, адрес за доставка. 

  След  като сте направили своята поръчка, ще получите имейл за успешно направена поръчка. Също така наш служител ще се свърже с вас по телефона за потвърждаване  на поръчката от ваша страна, уточняване на наличността на стоката и подробности около доставката. Непотвърдени заявени поръчки не се изпращат.

  Доставката се извършва  в часовете от 9.00 до 17.30 часа. Срокът за доставка е в рамките от 2 до 4  работни дни от момента на потвърждаването на поръчката от страна на клиента. Доставка не се извършва в неделя и в официални празници. Всички поръчки заявени до 12.00 часа в работен ден, ще бъдат обработени в същия ден. Поръчки, заявени след 12.00 часа, ще бъдат обработени на следващия работен ден. Възможни са забавяния, за които ще бъдете уведомени от наш служител.

  Всички поръчки, изпратени от www.giftbox.bg, са с опция "Преглед". Получателят е длъжен да прегледа продукта в момента на доставката, при предаването й от куриер. В случай на счупен продукт, Получателят изисква от куриерската фирма да се състави протокол и информира незабавно доставчика.

  При получаване на поръчката, Получателят е длъжен да изиска от куриера разписка за платената сума. Това е вашата касова бележка съгласно българското законодателство при получаване на пратка с наложен платеж с пощенски паричен превод. Разписката ви е необходима при фактура, рекламация, гаранция, други случаи.

  В случай, че  Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерската фирма да получи в срок стоката, Доставчикът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.

  • Gefu резачка за плодове и зеленчуци “spirelli“ 2.0 - с държач-предпазител
  • Gefu резачка за плодове и зеленчуци “spirelli“ 2.0 - с държач-предпазител
  • Gefu резачка за плодове и зеленчуци “spirelli“ 2.0 - с държач-предпазител
  • Gefu резачка за плодове и зеленчуци “spirelli“ 2.0 - с държач-предпазител
  • Gefu резачка за плодове и зеленчуци “spirelli“ 2.0 - с държач-предпазител
  • Gefu резачка за плодове и зеленчуци “spirelli“ 2.0 - с държач-предпазител