• Gefu шейкър за приготвяне на тесто за шпецле(паста) и за палачинки
 • Gefu шейкър за приготвяне на тесто за шпецле(паста) и за палачинки [1]
 • Gefu шейкър за приготвяне на тесто за шпецле(паста) и за палачинки [2]
 • Gefu шейкър за приготвяне на тесто за шпецле(паста) и за палачинки [3]
 • Gefu шейкър за приготвяне на тесто за шпецле(паста) и за палачинки [4]
   

Gefu шейкър за приготвяне на тесто за шпецле(паста) и за палачинки

4.6 12
 • Код: GEFU 10800
 • Бранд: GEFU
 • Статус: Наличен
39.00 лв.
 • Преглед на пратката преди плащане
 • Връщане в рамките на 14 дни
 • Подаръчна опаковка
 • Изпрати като подарък
Количество:
Форма за бърза поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

 • Материал: пластмаса и неръждаема стомана
 • Вместимост 200ml

  Нуждаете се от отличен подарък, който да дадете на ваши близки или приятели? Искате да не давате прекомерно много пари, но да се възползвате от спонтанността и изненадата? Произведен от GEFU, този Gefu шейкър за приготвяне на тесто за шпецле(паста) и за палачинки ще ви грабне, за да се възползвате в пълна степен от предимствата на избрания продукт. Gefu шейкър за приготвяне на тесто за шпецле(паста) и за палачинки e стока с оригинално качество от GEFU.

  Ще можете да поръчате Gefu шейкър веднага на феноменалната цена от 39.00 лв. и да се възползвате от удобната доставка, за да изненадате себе си или познат. Този продукт към днешна дата е Наличен в продуктовата ни гама и можете да го закупите с един клик . Може да заявите Gefu шейкър и на 0899 866 520, в случай че не искате да губите ненужно време и наш оператор ще ви помогне да приключите поръчката в рамките на минута време.

 • Доставка на заявена поръчка от www.giftbox.bg се извършва с куриерски фирми „Еконт Експрес” ООД  и „Спиди“ АД, съгласно общите им условия: до адрес, посочен от клиента или до офис на куриерската фирма. Дължимата такса за доставка е за сметка на клиента съгласно тарифите на Еконт и Спиди

  Доставка със Спиди

  Формиране на цената за доставка с наложен платеж: Цена доставка + Такса наложен платеж - 0,5 % от стойността на наложения платеж (цената на продукта).

  теглодоставка до офис на Спиди
  доставка със Спиди до ваш адрес
  до 1 кг.4,07 лв.5,57 лв.
  до 3 кг.4,07 лв.6,59 лв.
  до 6 кг.5,87 лв.11,36 лв.
  до 10 кг7,06 лв.12,46 лв.
  Всички цени са с включено ДДС. 

  Това са ориентировъчни цени. Възможно е да има разлика с вашата доставка при поставяне на маркери чупливо или посока на пратката.

  Доставка с Еконт 

  Формиране на цената за доставка с наложен платеж: Цена доставка + Такса наложен платеж + SMS известяване

  теглодоставка до офис на Еконт
  доставка с Еконт до ваш адрес
  до 1 кг.
  6,36 лв.7,88 лв.
  до 2 кг.7,88 лв.9,38 лв.
  до 5 кг.10,00 лв.11,51 лв.
  до 10 кг.14,85 лв.16,67 лв.
  Всички цени са с включено ДДС.

  Такса наложен платеж

  1,21 % от стойността на наложения платеж (цената на продукта), ако се заплати в офис на Еконт.

  2,42 % от стойността на наложения платеж (цената на продукта), ако се заплати на адрес.

  SMS известяване - 0,18 лв.

  Това са ориентировъчни цени. Възможно е да има разлика с вашата доставка при поставяне на маркери чупливо, посока на пратката или ползване на различни месечни отстъпки.


  В сайта на www.giftbox.bg не може да видите стойността за доставка на пратката. Тя зависи от килограмите на пратката и адреса за доставка. Ние можем да Ви информираме за стойността на доставката, след като ни предоставите необходимата информация за поръчката.

  При попълване на данни за доставка на поръчка, Потребителят е длъжен да предостави верни и коректни данни като име, телефон, имейл, адрес за доставка. 

  След  като сте направили своята поръчка, ще получите имейл за успешно направена поръчка. Също така наш служител ще се свърже с вас по телефона за потвърждаване  на поръчката от ваша страна, уточняване на наличността на стоката и подробности около доставката. Непотвърдени заявени поръчки не се изпращат.

  Доставката се извършва  в часовете от 9.00 до 17.30 часа. Срокът за доставка е в рамките от 2 до 4  работни дни от момента на потвърждаването на поръчката от страна на клиента. Доставка не се извършва в неделя и в официални празници. Всички поръчки заявени до 12.00 часа в работен ден, ще бъдат обработени в същия ден. Поръчки, заявени след 12.00 часа, ще бъдат обработени на следващия работен ден. Възможни са забавяния, за които ще бъдете уведомени от наш служител.

  Всички поръчки, изпратени от www.giftbox.bg, са с опция "Преглед". Получателят е длъжен да прегледа продукта в момента на доставката, при предаването й от куриер. В случай на счупен продукт, Получателят изисква от куриерската фирма да се състави протокол и информира незабавно доставчика.

  При получаване на поръчката, Получателят е длъжен да изиска от куриера разписка за платената сума. Това е вашата касова бележка съгласно българското законодателство при получаване на пратка с наложен платеж с пощенски паричен превод. Разписката ви е необходима при фактура, рекламация, гаранция, други случаи.

  В случай, че  Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерската фирма да получи в срок стоката, Доставчикът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.

  • Gefu шейкър за приготвяне на тесто за шпецле(паста) и за палачинки
  • Gefu шейкър за приготвяне на тесто за шпецле(паста) и за палачинки
  • Gefu шейкър за приготвяне на тесто за шпецле(паста) и за палачинки
  • Gefu шейкър за приготвяне на тесто за шпецле(паста) и за палачинки
  • Gefu шейкър за приготвяне на тесто за шпецле(паста) и за палачинки
  • Gefu шейкър за приготвяне на тесто за шпецле(паста) и за палачинки