• Комплект бижута Сваровски Alpine Gold
   

Комплект бижута Сваровски Alpine Gold

4.5 16
35.00 лв.
Прегледай преди да платиш
Безплатна доставка при поръчки над 99 лв.
Количество:
Форма за бърза поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

Позлатен комплект, апликиран с висококачествени кристали Сваровски тип котешко око. Елегантен и модерен дизайн, подходящ за повод. Комплектът е изработен от медицинска стомана с 18 каратово бяло позлатяване. Продуктът е антиалергичен, без съдържание на никел. Опакован е в луксозна кутия с приложен сертификат за качество.

Размери: Колие с дължина 40+5 см. удължение. Висулка 35/15 мм. Обеци 15/10 мм. Закопчаване с винтче със силиконов стопер.

Ние от giftbox.bg ви предлагаме красив и неповторим позлатен комплект, който е апликиран с висококачествени кристали Сваровски, тип котешко око. Елегантният и модерен дизайн го превръща в подходящ за всякакъв повод. За изработката на комплекта от бижута се използва медицинска стомана с 18 каратово бяло позлатяване.

Комплектът няма съдържание на никел. Той е антиалергичен. При покупката му вие не просто ще го получите в красиво опакована кутия, но също така към нея ще бъде прикрепен сертификат за качество.

Закопчаването на обеците се осъществява с винтче и към него има добавен силиконов стопер. Това, на свой ред, игнорира изцяло опасността да бъдат изгубени по нелеп начин, както често се случва с бижутата.

  • Комплект бижута Сваровски Alpine Gold
  • Комплект бижута Сваровски Alpine Gold