• Комплект бижута Сваровски Eleanor
   

Комплект бижута Сваровски Eleanor

4.6 16
55.00 лв.
Прегледай преди да платиш
Безплатна доставка при поръчки над 99 лв.

Луксозен комплект с 18 каратова бяла позлата, апликиран с красиво фасетирани кристали Сваровски. Елегантен стил и дизайн с перфектно качество на изработка. Притежава изключителен блясък и цвят. Продуктът е антиалергичен, без съдържание на никел. Опакован е в елегантна кутия с приложен сертификат за марка.

Размери: Колие с дължина 40+5 см. удължение. Висулка 55/25 мм. Обеци 25/14 мм. закопчаване с винт.

Комплект бижута Сваровски Eleanor е произведение на изкуството, което със сигурност ще се превърне във вашия любим комплект. За направата на това луксозно творение бива използвана 18 каратова бяла позлата. Колието и обеците са апликирани с красиво фасетирани кристали Сваровски. Елегантният стил е в перфектно съчетание с качеството на изработка.

И двете части от комплекта притежават блясък който трудно може да бъде сравнен с нещо друго. При изработката на продукта не се включва никел, което го превръща в антиалергично средство за допълване на визията и разкрасяването на женската същност.

Опаковката е изключително атрактивна. Елегантната кутия го превръща в готов подарък за специален за вас човек. Към нея ще добавим сертификат за марката.

  • Комплект бижута Сваровски Eleanor
  • Комплект бижута Сваровски Eleanor