• Комплект бижута Сваровски Estelle виолет
   

Комплект бижута Сваровски Estelle виолет

4.5 18
29.00 лв.
Прегледай преди да платиш
Безплатна доставка при поръчки над 99 лв.
Количество:
Форма за бърза поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

Позлатен комплект Estelle виолет. Апликиран с висококачествени цирконии Сваровски. Комплектът е изработен от медицинска стомана с 18 каратова бяла позлата. Притежава изключителен блясък и цвят. Продуктът е антиалергичен, без съдържание на никел. Опакован е в елегантна кутия с приложен сертификат за марка. 

Размери: Колие с дължина 45 см. Висулка: 16/16 мм. Обеци 30/16 мм. Закопчаване тип халка.

Комплект бижута Сваровски Estelle виолет носи нежно и романтично послание на дамата, на която бъде поднесен. Комплектът се състои от колие и чифт обеци, чието закопчаване е изключително лесно и удобно. Можете дори с една ръка да се справите с него.

При направата на тези съвършени бижута участва медицинска стомана с 18 каратова бяла позлата. Висококачествените цирконии Сваровски са върхът на това изящество, за което всички ще ви завиждат. В продуктът липса съдържание на никел. Той е антиалергичен.

Красивата опаковка е в състояние да ви освободи от задължението вие да се заемате с вида, в който да го поднесете на любим до сърцето ви човек. Към цялото това съвършенство ще бъде прибавен и сертификат за качество.

  • Комплект бижута Сваровски Estelle виолет
  • Комплект бижута Сваровски Estelle виолет