Чадъри за дъжд

4.61 75
39.90 лв.
66.00 лв.
Показани 1 от 24 | 32 (2 Страници)

Покупката на чадър за дъжд никога не е била толкова трудна, колкото е в наши дни. Защо ли? Ами много просто - защото, поради големия внос, пазарът е залят с продукти със съмнително качество.

Хубавото е, че качествени чадъри за дъжд все още могат да се намерят, особено ако се обърнете към доверени и надеждни производители с репутация и име в тази сфера. Достатъчно е да разгледате Giftbox.bg и предложенията от реномирани марки.

Мъжки чадър - какво да изберем

Когато търсите мъжки чадър, най-добре е да заложите на сгъваем модел, като някое от предложенията на Giftbox.bg. Това е аксесоар, който да можете лесно да държите в колата или в раницата, ако случайно ви потрябва.

Мъжките чадъри са като цяло малко по-консервативни като дизайн. Те имат и малко по-масивно усещане и малко по-големи размери, когато бъдат хванати в ръка, в сравнение с моделите чадъри, предназначени за по-нежната половина от човечеството.

Дамски чадър - какво да изберем

За разлика от мъжките чадъри, които имат по-консервативен дизайн и са предимно черни, дамските могат да варират по размер, а също така и дават по-голяма свобода на избор по отношение на цвета.

Те могат да са отличен аксесоар, който жената може да използва и като допълнение към избрания от нея тоалет, тъй като пристигат под най-различни решения по отношение на дизайна.

Разбира се, черният чадър може да е отлично решение и за дамите, които предпочитат да се придържат към класиката, тъй като това е вариант, с който при всички положения няма да сбъркате.

Как да разпознаем качествения чадър

Когато видите здрави чадъри за дъжд, изработени от качествени и надеждни материали, на пръв поглед може и да не усетите разликата, но ще я забележите в мига, в който хванете чадъра в ръка.

Здравите чадъри, независимо дали са мъжки или дамски, имат едно стабилно и масивно усещане, макар и да не са тежки. Още щом ги хванете, усещате, че можете да им се доверите, когато времето навън го налага.

Цената също е малко по-висока, защото използваните материали са с много по-високо качество. Така или иначе, обаче, е много по-добре да похарчите за хубав чадър 60 или 70 лева, но да знаете, че имате нещо надеждно, което ще издържи с години.

Алтернативата е да изберете нещо за ⅓ на тази цена, което едва ли ще издържи до следващото влошаване на времето. В края на краищата, по-евтиното ще ви струва много повече. 

Покажи още