• Vin Bouquet коктейлен клипс за чаши - “ Vin Buffet “ - сет 6 бр.
Изчерпан
 • Vin Bouquet коктейлен клипс за чаши - “ Vin Buffet “ - сет 6 бр. [1]
 • Vin Bouquet коктейлен клипс за чаши - “ Vin Buffet “ - сет 6 бр. [2]
   

Vin Bouquet коктейлен клипс за чаши - “ Vin Buffet “ - сет 6 бр.

4.5 10
 • Код: VB FIK 036
 • Бранд: VIN BOUQUET
 • Статус: Изчерпан
15.00 лв.
 • Преглед на пратката преди плащане
 • Връщане в рамките на 14 дни
 • Подаръчна опаковка
 • Изпрати като подарък

Коктейлен клипс за чаши - “ VIN BUFFET “ - сет 6 бр.

Размери на опаковката: 18 см/9.5 см/5 см.
Тегло: 0,060 кг.
Материал: Пластмаса
Производител: Vin Bouquet, Испания

Имате нужда от отличен подарък, който да поднесете на познати или приятели? Мечтаете да не инвестирате прекалено много средства, но да се възползвате от изненадата и спонтанността? Направен от VIN BOUQUET, този Vin Bouquet коктейлен клипс за чаши - “ Vin Buffet “ - сет 6 бр. ще ви провокира, за да се насладите в пълна степен от предимствата на продукта. Vin Bouquet коктейлен клипс за чаши - “ Vin Buffet “ - сет 6 бр. e стока с доказано качество от VIN BOUQUET.

Ще можете да се сдобиете с Vin Bouquet още днес на уникалната цена от 15.00 лв. и да се възползвате от коректната доставка, за да зарадвате себе си или познат. Този продукт към настоящия момент е Изчерпан в каталога ни и можете да го поръчате само с един клик на мишката. Може да заявите Vin Bouquet и на 0899 866 520, в случай че не искате да губите ценно време и наш администратор ще ви съдейства да завършите своята поръчка в рамките на по-малко от минута време.

Доставка на заявена поръчка от www.giftbox.bg се извършва с куриерски фирми „Еконт Експрес” ООД  и „Спиди“ АД, съгласно общите им условия: до адрес, посочен от клиента или до офис на куриерската фирма. Дължимата такса за доставка е за сметка на клиента съгласно тарифите на Еконт и Спиди

Доставка със Спиди

Формиране на цената за доставка с наложен платеж: Цена доставка + Такса наложен платеж - 0,5 % от стойността на наложения платеж (цената на продукта).

теглодоставка до офис на Спиди
доставка със Спиди до ваш адрес
до 3 кг.4,93 лв.7,44 лв.
до 6 кг.9,00 лв.11,52 лв.
до 10 кг.10,30 лв.12,82 лв.
до 20 кг20,72 лв.20,72 лв.
Всички цени са с включено ДДС. 

Това са ориентировъчни цени. Възможно е да има разлика с вашата доставка при поставяне на маркери чупливо или посока на пратката.

Доставка с Еконт 

Формиране на цената за доставка с наложен платеж: Цена доставка + Такса наложен платеж + SMS известяване

теглодоставка до офис на Еконт
доставка с Еконт до ваш адрес
до 1 кг.
6,87 лв.8.50 лв.
до 2 кг.8.50 лв.10.14 лв.
до 5 кг.10,79 лв.12.43 лв.
до 10 кг.16.02 лв.17.99 лв.
Всички цени са с включено ДДС.

Такса наложен платеж

1,31 % от стойността на наложения платеж (цената на продукта), ако се заплати в офис на Еконт.

SMS известяване - 0,18 лв.

Това са ориентировъчни цени. Възможно е да има разлика с вашата доставка при поставяне на маркери чупливо, посока на пратката или ползване на различни месечни отстъпки.


В сайта на www.giftbox.bg не може да видите стойността за доставка на пратката. Тя зависи от килограмите на пратката и адреса за доставка. Ние можем да Ви информираме за стойността на доставката, след като ни предоставите необходимата информация за поръчката.

При попълване на данни за доставка на поръчка, Потребителят е длъжен да предостави верни и коректни данни като име, телефон, имейл, адрес за доставка. 

След  като сте направили своята поръчка, ще получите имейл за успешно направена поръчка. 

Доставката се извършва  в часовете от 9.00 до 17.30 часа. Срокът за доставка е в рамките от 1 до 4  работни дни. Доставка не се извършва в неделя и в официални празници. Всички поръчки, заявени до 12.00 часа в работен ден, ще бъдат обработени в същия ден. Поръчки, заявени след 12.00 часа, ще бъдат обработени на следващия работен ден. Възможни са забавяния, за които ще бъдете уведомени от наш служител.

Всички поръчки, изпратени от www.giftbox.bg, са с опция "Преглед". Получателят е длъжен да прегледа продукта в момента на доставката, при предаването й от куриер. В случай на счупен продукт, Получателят изисква от куриерската фирма да се състави протокол и информира незабавно доставчика.

При получаване на поръчката, Получателят е длъжен да изиска от куриера разписка за платената сума. Това е вашата касова бележка съгласно българското законодателство при получаване на пратка с наложен платеж с пощенски паричен превод. Разписката ви е необходима при фактура, рекламация, гаранция, други случаи.

В случай, че  Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерската фирма да получи в срок стоката, Доставчикът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.

 • Vin Bouquet коктейлен клипс за чаши - “ Vin Buffet “ - сет 6 бр.
 • Vin Bouquet коктейлен клипс за чаши - “ Vin Buffet “ - сет 6 бр.
 • Vin Bouquet коктейлен клипс за чаши - “ Vin Buffet “ - сет 6 бр.
 • Vin Bouquet коктейлен клипс за чаши - “ Vin Buffet “ - сет 6 бр.