• Vin Bouquet метален охладител за напитки с гел "chill Stick" - 3 In 1
 • Vin Bouquet метален охладител за напитки с гел "chill Stick" - 3 In 1 [1]
 • Vin Bouquet метален охладител за напитки с гел "chill Stick" - 3 In 1 [2]
 • Vin Bouquet метален охладител за напитки с гел "chill Stick" - 3 In 1 [3]
 • Vin Bouquet метален охладител за напитки с гел "chill Stick" - 3 In 1 [4]
   

Vin Bouquet метален охладител за напитки с гел "chill Stick" - 3 In 1

4.6 13
 • Код: VB FIE 012
 • Бранд: VIN BOUQUET
 • Статус: Наличен
49.00 лв.
 • Преглед на пратката преди плащане
 • Връщане в рамките на 14 дни
 • Подаръчна опаковка
 • Изпрати като подарък
Количество:

Метален охладител за напитки с гел 

Размери на опаковката: 7 см/6 см/37 см.
Тегло: 0.100 кг.
Производител: Vin Bouquet, Испания

Нуждаете се от уникален подарък, който да предложите на колеги или приятели? Желаете да не инвестирате твърде много пари, но да се възползвате от изненадата и спонтанността? Направен от VIN BOUQUET, този Vin Bouquet метален охладител за напитки с гел "chill Stick" - 3 In 1 ще ви вдъхнови, за да се възползвате в пълна степен от предимствата на избрания продукт. Vin Bouquet метален охладител за напитки с гел "chill Stick" - 3 In 1 e стока с гарантирано качество от VIN BOUQUET.

Можете да поръчате Vin Bouquet още днес на брилянтната цена от 49.00 лв. и да се насладите на коректната доставка, за да изненадате себе си или ваш близък. Този продукт към настоящия момент е Наличен в нашия каталог и можете да го закупите само с един клик . Може да поръчате Vin Bouquet и на GSM 0899 866 520, ако не искате да губите ненужно време и наш консултант ще ви ориентира как да финализирате своята поръчка в рамките на не повече от минута.

Доставка на заявена поръчка от www.giftbox.bg се извършва с куриерски фирми „Еконт Експрес” ООД  и „Спиди“ АД, съгласно общите им условия: до адрес, посочен от клиента или до офис на куриерската фирма. Дължимата такса за доставка е за сметка на клиента съгласно тарифите на Еконт и Спиди

Доставка със Спиди

Формиране на цената за доставка с наложен платеж: Цена доставка + Такса наложен платеж - 0,5 % от стойността на наложения платеж (цената на продукта).

теглодоставка до офис на Спиди
доставка със Спиди до ваш адрес
до 3 кг.4,93 лв.7,44 лв.
до 6 кг.9,00 лв.11,52 лв.
до 10 кг.10,30 лв.12,82 лв.
до 20 кг20,72 лв.20,72 лв.
Всички цени са с включено ДДС. 

Това са ориентировъчни цени. Възможно е да има разлика с вашата доставка при поставяне на маркери чупливо или посока на пратката.

Доставка с Еконт 

Формиране на цената за доставка с наложен платеж: Цена доставка + Такса наложен платеж + SMS известяване

теглодоставка до офис на Еконт
доставка с Еконт до ваш адрес
до 1 кг.
6,87 лв.8.50 лв.
до 2 кг.8.50 лв.10.14 лв.
до 5 кг.10,79 лв.12.43 лв.
до 10 кг.16.02 лв.17.99 лв.
Всички цени са с включено ДДС.

Такса наложен платеж

1,31 % от стойността на наложения платеж (цената на продукта), ако се заплати в офис на Еконт.

SMS известяване - 0,18 лв.

Това са ориентировъчни цени. Възможно е да има разлика с вашата доставка при поставяне на маркери чупливо, посока на пратката или ползване на различни месечни отстъпки.


В сайта на www.giftbox.bg не може да видите стойността за доставка на пратката. Тя зависи от килограмите на пратката и адреса за доставка. Ние можем да Ви информираме за стойността на доставката, след като ни предоставите необходимата информация за поръчката.

При попълване на данни за доставка на поръчка, Потребителят е длъжен да предостави верни и коректни данни като име, телефон, имейл, адрес за доставка. 

След  като сте направили своята поръчка, ще получите имейл за успешно направена поръчка. Също така наш служител ще се свърже с вас по телефона за потвърждаване  на поръчката от ваша страна, уточняване на наличността на стоката и подробности около доставката. Непотвърдени заявени поръчки не се изпращат.

Доставката се извършва  в часовете от 9.00 до 17.30 часа. Срокът за доставка е в рамките от 2 до 4  работни дни от момента на потвърждаването на поръчката от страна на клиента. Доставка не се извършва в неделя и в официални празници. Всички поръчки заявени до 12.00 часа в работен ден, ще бъдат обработени в същия ден. Поръчки, заявени след 12.00 часа, ще бъдат обработени на следващия работен ден. Възможни са забавяния, за които ще бъдете уведомени от наш служител.

Всички поръчки, изпратени от www.giftbox.bg, са с опция "Преглед". Получателят е длъжен да прегледа продукта в момента на доставката, при предаването й от куриер. В случай на счупен продукт, Получателят изисква от куриерската фирма да се състави протокол и информира незабавно доставчика.

При получаване на поръчката, Получателят е длъжен да изиска от куриера разписка за платената сума. Това е вашата касова бележка съгласно българското законодателство при получаване на пратка с наложен платеж с пощенски паричен превод. Разписката ви е необходима при фактура, рекламация, гаранция, други случаи.

В случай, че  Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерската фирма да получи в срок стоката, Доставчикът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.

 • Vin Bouquet метален охладител за напитки с гел "chill Stick" - 3 In 1
 • Vin Bouquet метален охладител за напитки с гел "chill Stick" - 3 In 1
 • Vin Bouquet метален охладител за напитки с гел "chill Stick" - 3 In 1
 • Vin Bouquet метален охладител за напитки с гел "chill Stick" - 3 In 1
 • Vin Bouquet метален охладител за напитки с гел "chill Stick" - 3 In 1
 • Vin Bouquet метален охладител за напитки с гел "chill Stick" - 3 In 1