• Vin Bouquet скоба за изваждане на части от коркови тапи
  • Vin Bouquet скоба за изваждане на части от коркови тапи [1]
  • Vin Bouquet скоба за изваждане на части от коркови тапи [2]
  • Vin Bouquet скоба за изваждане на части от коркови тапи [3]
  • Vin Bouquet скоба за изваждане на части от коркови тапи [4]
   

Vin Bouquet скоба за изваждане на части от коркови тапи

4.5 23
  • Код: VB FID 015
  • Бранд: VIN BOUQUET
  • Статус: Наличен
22.00 лв.
  • Преглед на пратката преди плащане
  • Връщане в рамките на 14 дни
  • Подаръчна опаковка
  • Изпрати като подарък
Количество:

Скоба за изваждане на части от коркови тапи 

Размери на опаковката: 25 см/3 см/7 см.
Тегло: 0.029 кг.
Производител: Vin Bouquet, Испания

Нуждаете се от уникален подарък, който да предложите на любими хора или приятели? Искате да не изразходвате твърде много средства, но да се възползвате от ефекта на спонтанността? Изработен от VIN BOUQUET, този Vin Bouquet скоба за изваждане на части от коркови тапи ще ви грабне, за да се възползвате в пълна степен от възможностите на продукта. Vin Bouquet скоба за изваждане на части от коркови тапи e артикул с оригинално качество от VIN BOUQUET.

Имате възможност да се сдобиете с Vin Bouquet веднага на страхотната цена от 22.00 лв. и да се насладите на личната доставка, за да изненадате себе си или приятел. Този артикул към настоящия момент е Наличен в каталога ни и можете да го поръчате само с един клик на мишката. Може да изберете Vin Bouquet и на номер 0899 866 520, в случай че не искате да губите ненужно време и наш администратор ще ви ориентира как да финализирате вашата покупка в рамките на по-малко от минута.

Доставка на заявена поръчка от www.giftbox.bg се извършва с куриерски фирми „Еконт Експрес” ООД  и „Спиди“ АД, съгласно общите им условия: до адрес, посочен от клиента или до офис на куриерската фирма. Дължимата такса за доставка е за сметка на клиента съгласно тарифите на Еконт и Спиди

Доставка със Спиди

Формиране на цената за доставка с наложен платеж: Цена доставка + Такса наложен платеж - 0,5 % от стойността на наложения платеж (цената на продукта).

теглодоставка до офис на Спиди
доставка със Спиди до ваш адрес
до 3 кг.4,93 лв.7,44 лв.
до 6 кг.9,00 лв.11,52 лв.
до 10 кг.10,30 лв.12,82 лв.
до 20 кг20,72 лв.20,72 лв.
Всички цени са с включено ДДС. 

Това са ориентировъчни цени. Възможно е да има разлика с вашата доставка при поставяне на маркери чупливо или посока на пратката.

Доставка с Еконт 

Формиране на цената за доставка с наложен платеж: Цена доставка + Такса наложен платеж + SMS известяване

теглодоставка до офис на Еконт
доставка с Еконт до ваш адрес
до 1 кг.
6,87 лв.8.50 лв.
до 2 кг.8.50 лв.10.14 лв.
до 5 кг.10,79 лв.12.43 лв.
до 10 кг.16.02 лв.17.99 лв.
Всички цени са с включено ДДС.

Такса наложен платеж

1,31 % от стойността на наложения платеж (цената на продукта), ако се заплати в офис на Еконт.

SMS известяване - 0,18 лв.

Това са ориентировъчни цени. Възможно е да има разлика с вашата доставка при поставяне на маркери чупливо, посока на пратката или ползване на различни месечни отстъпки.


В сайта на www.giftbox.bg не може да видите стойността за доставка на пратката. Тя зависи от килограмите на пратката и адреса за доставка. Ние можем да Ви информираме за стойността на доставката, след като ни предоставите необходимата информация за поръчката.

При попълване на данни за доставка на поръчка, Потребителят е длъжен да предостави верни и коректни данни като име, телефон, имейл, адрес за доставка. 

След  като сте направили своята поръчка, ще получите имейл за успешно направена поръчка. 

Доставката се извършва  в часовете от 9.00 до 17.30 часа. Срокът за доставка е в рамките от 1 до 4  работни дни. Доставка не се извършва в неделя и в официални празници. Всички поръчки, заявени до 12.00 часа в работен ден, ще бъдат обработени в същия ден. Поръчки, заявени след 12.00 часа, ще бъдат обработени на следващия работен ден. Възможни са забавяния, за които ще бъдете уведомени от наш служител.

Всички поръчки, изпратени от www.giftbox.bg, са с опция "Преглед". Получателят е длъжен да прегледа продукта в момента на доставката, при предаването й от куриер. В случай на счупен продукт, Получателят изисква от куриерската фирма да се състави протокол и информира незабавно доставчика.

При получаване на поръчката, Получателят е длъжен да изиска от куриера разписка за платената сума. Това е вашата касова бележка съгласно българското законодателство при получаване на пратка с наложен платеж с пощенски паричен превод. Разписката ви е необходима при фактура, рекламация, гаранция, други случаи.

В случай, че  Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерската фирма да получи в срок стоката, Доставчикът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.

  • Vin Bouquet скоба за изваждане на части от коркови тапи
  • Vin Bouquet скоба за изваждане на части от коркови тапи
  • Vin Bouquet скоба за изваждане на части от коркови тапи
  • Vin Bouquet скоба за изваждане на части от коркови тапи
  • Vin Bouquet скоба за изваждане на части от коркови тапи
  • Vin Bouquet скоба за изваждане на части от коркови тапи