• Картина от звук 45/45 см
Изчерпан
 • Картина от звук 45/45 см [1]
 • Картина от звук 45/45 см [2]
 • Картина от звук 45/45 см [3]
 • Картина от звук 45/45 см [4]
 • Картина от звук 45/45 см [5]
 • Картина от звук 45/45 см [6]
 • Картина от звук 45/45 см [7]
 • Картина от звук 45/45 см [8]
 • Картина от звук 45/45 см [9]
   

Картина от звук 45/45 см

4.46 21
 • Код: SWP4545
 • Статус: Изчерпан
139.00 лв.
 • Преглед на пратката преди плащане
 • Връщане в рамките на 14 дни
 • Подаръчна опаковка
 • Изпрати като подарък

Картина от звук 45/45 см е изкуство, създадено от звуковите вълни на запомнящите се звуци в живота ви. Предоставяте ни запис на глас, любима песен или какъвто и да е ценен звук и ние ще го превърнем в уникална картина, която ще носи траен спомен за хубавите моменти по красив и оригинален начин. Подарете наистина сантиментален подарък, който говори на сърцето.

Защо Картина от звук ?

✓ 100% персонализиран подарък
 Всички детайли са по Ваш избор
 Отпечатване върху висококачествена хартия или канава
✓ Рамка по Ваш избор с антирефлексно стъкло и гръб (фазер)
 Предварителен преглед на проекта за одобрение
 Бърза изработка до 5 работни дни
 Безплатен дигитален файл
 Подарък - безплатно отпечатване на QR код за сканиране 


Често задавани въпроси

1. Какво е звуков отпечатък?
Накратко, това е начинът, по който звукът се визуализира. Всеки звуков отпечатък е абсолютно уникален.


2. Как се прави КАRTИНА ОТ ЗВУК?
Най-напред извличаме звука от аудио / видео файл или линк, които Вие сте ни изпратили. След това проектираме страхотни звукови отпечатъци благодарение на нашия специален софтуер, чрез който можем свободно да променяме цветовете, формата на вълните, да добавим текст и др. Можем също да добавим QR код към Вашия дизайн, така че всеки, който сканира QR кода, да може да чуе звука на каченото аудио / видео.

3. Кои са най-често ползваните звуци за създаване на КARTИНА ОТ ЗВУК?
· Предложения за брак
· Сватбен обет
· Любимата музика
· Глас на бебето
· Думичката ДА, казана от младоженците при сключването на брака
· „Обичам те“ или „обичам“
· Кучешки лай или мяукане на коте
· Сърдечен ритъм на бебе
· Много, много други любими фрази, звуци, песни …

4. Защо да добавя QR код?
При добавянето на QR код ще имате възможност да чуете любимите звуци и музика, свързани със звуковия отпечатък, когато пожелаете.
Да предположим, че сте превърнали в звуков отпечатък записа на сватбения Ви обет. QR кодът ще Ви даде възможност винаги и по всяко време да го чуете отново. Също така ще можете бързо и лесно да обясните на гостите си какво представлява изкуството, закачено на стената Ви. Според Вашите предпочитания кодът може да е част от дизайна на КARTИНА-та или да е допълнително отпечатан.

5. Мога ли да кача видео файл?
Да, можете. Нашата система ще извлече аудиото и ще го превърне в звуков отпечатък, който е готов за дизайн.

6. Има ли ограничение за продължителността на гласовия запис?
Няма конкретно ограничение, но за най-добри резултати препоръчваме 1-3 фрази или до 15 секунди. Колкото по-кратък е записът, толкова повече подробности ще получите в звуковия отпечатък. Но ако посланието или мелодията е по-дълга, това определено е изпълнимо.

7. Как да запиша сърдечния ритъм на бебето си?
Най-лесният начин да получите запис на сърдечния ритъм на Вашето бебе е да използвате приложението за запис на телефона си при следващото ви посещение при лекар, за да получите 5-15 секунди от звука на сърдечния ритъм.

8. Как да изпратя любима песен?
Не е необходимо да ни изпращате MP3 файл на песента, всичко, от което се нуждаем, е връзката към песента в YouTube. Ако песента не е достъпна онлайн, моля, изпратете я по имейл в аудио файл.

9. Можете ли да отпечатате цяла песен на по-малък размер материал?
Да, можем да поберем всякаква дължина на всякакъв размер.
Звуковият отпечатък на повечето песни изглежда чудесно като цяло, но ако желаете да подчертаете определен момент, можем да редактираме песента, така че да включва само определени фрази или куплет. Ако не сте сигурни в избора си, моля, заявете предварителен преглед на дизайна и знайте, че можем да направим корекции, ако не сте доволни от формата на отпечатъка.

10. Може ли в един дизайн на КАRTИНА ОТ ЗВУК да има повече от 1 звуков отпечатък?
Да, добавянето на допълнителни отпечатъци към вашата КARTИНА създава многоцветно и красиво произведение на изкуството. Това, което трябва да направите е да ни изпратите допълнителните звуци, когато правите Вашата поръчка. Можете да изберете различни цветове за всеки отпечатък, да се подредят в една линия или да се припокриват, да се поставят поотделно на няколко реда или да се позиционират един до друг.

11. Как да редактирам аудио файла си?
Ако искате да съкратите, редактирате или изберете конкретна част от звуковия си файл, препоръчваме да използвате http://www.audacityteam.org/ . Audacity е безплатен софтуер за запис и редактиране на звуци.
Понякога в записите има тишина преди и след звука Ви. Ако искате да редактирате записа си по някакъв начин, препоръчваме да го направите с безплатен онлайн инструмент като https://online-voice-recorder.com/ . Той автоматично премахва белия шум. След като сте доволни от файла, ни го изпратете, за да генерираме звуковия отпечатък.


Доставка на заявена поръчка от www.giftbox.bg се извършва с куриерски фирми „Еконт Експрес” ООД  и „Спиди“ АД, съгласно общите им условия: до адрес, посочен от клиента или до офис на куриерската фирма. Дължимата такса за доставка е за сметка на клиента съгласно тарифите на Еконт и Спиди

speedy iconДоставка със Спиди

Формиране на цената за доставка с наложен платеж: Цена доставка + Такса наложен платеж - 0,5 % от стойността на наложения платеж (цената на продукта).

теглодоставка до офис на Спиди
доставка със Спиди до ваш адрес
до 3 кг.4,93 лв.7,44 лв.
до 6 кг.9,00 лв.11,52 лв.
до 10 кг.10,30 лв.12,82 лв.
до 20 кг20,72 лв.20,72 лв.
Всички цени са с включено ДДС. 

Това са ориентировъчни цени. Възможно е да има разлика с вашата доставка при поставяне на маркери чупливо или посока на пратката.

econt iconДоставка с Еконт 

Формиране на цената за доставка с наложен платеж: Цена доставка + Такса наложен платеж + SMS известяване

теглодоставка до офис на Еконт
доставка с Еконт до ваш адрес
до 1 кг.
6,87 лв.8.50 лв.
до 2 кг.8.50 лв.10.14 лв.
до 5 кг.10,79 лв.12.43 лв.
до 10 кг.16.02 лв.17.99 лв.
Всички цени са с включено ДДС.

Такса наложен платеж

1,31 % от стойността на наложения платеж (цената на продукта), ако се заплати в офис на Еконт.

SMS известяване - 0,18 лв.

Това са ориентировъчни цени. Възможно е да има разлика с вашата доставка при поставяне на маркери чупливо, посока на пратката или ползване на различни месечни отстъпки.


В сайта на www.giftbox.bg не може да видите стойността за доставка на пратката. Тя зависи от килограмите на пратката и адреса за доставка. Ние можем да Ви информираме за стойността на доставката, след като ни предоставите необходимата информация за поръчката.

При попълване на данни за доставка на поръчка, Потребителят е длъжен да предостави верни и коректни данни като име, телефон, имейл, адрес за доставка. 

След  като сте направили своята поръчка, ще получите имейл за успешно направена поръчка. 

Доставката се извършва  в часовете от 9.00 до 17.30 часа. Срокът за доставка е в рамките от 1 до 4  работни дни. Доставка не се извършва в неделя и в официални празници. Всички поръчки, заявени до 12.00 часа в работен ден, ще бъдат обработени в същия ден. Поръчки, заявени след 12.00 часа, ще бъдат обработени на следващия работен ден. Възможни са забавяния, за които ще бъдете уведомени от наш служител.

Всички поръчки, изпратени от www.giftbox.bg, са с опция "Преглед". Получателят е длъжен да прегледа продукта в момента на доставката, при предаването й от куриер. В случай на счупен продукт, Получателят изисква от куриерската фирма да се състави протокол и информира незабавно доставчика.

При получаване на поръчката, Получателят е длъжен да изиска от куриера разписка за платената сума. Това е вашата касова бележка съгласно българското законодателство при получаване на пратка с наложен платеж с пощенски паричен превод. Разписката ви е необходима при фактура, рекламация, гаранция, други случаи.

В случай, че  Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерската фирма да получи в срок стоката, Доставчикът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.

 • Картина от звук 45/45 см
 • Картина от звук 45/45 см
 • Картина от звук 45/45 см
 • Картина от звук 45/45 см
 • Картина от звук 45/45 см
 • Картина от звук 45/45 см
 • Картина от звук 45/45 см
 • Картина от звук 45/45 см
 • Картина от звук 45/45 см
 • Картина от звук 45/45 см
 • Картина от звук 45/45 см