• Златен медал "Свети Иван Рилски"
  • Златен медал "Свети Иван Рилски" [1]
  • Златен медал "Свети Иван Рилски" [2]
   

Златен медал "Свети Иван Рилски"

4.5 23
89.00 лв.
Прегледай преди да платиш
Количество:
Форма за бърза поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

Медал „Свети Йоан Рилски“ е с цялостна позлата 24 карата. Върху лицето на медала е изобразен ликът на Свети Йоан (Иван) Рилски, а върху гърба - сцена от Благовещение. На 19 октомври почитаме Свети Иван Рилски Чудотворец. Той е най-великият български светец, небесен закрилник и покровител на българския народ в чието лице народът вижда покровител и застъпник пред Бога. Денят е празник на лекарите, на миньорите и на Софийската духовна семинария. Иван Рилски е роден  около 876 г. в село Скрино, Дупнишко. До 25 годишна възраст е пастир. Но в сърцето му  винаги гори любовта към Бога и желанието да му се посвети изцяло. След смъртта на родителите си избира трудния път на отшелничеството. Дните му минават в пост, молитва и богословско образование. Около него се събират последователи, които образуват монашеско братство. През Х век на мястото на стара постница св. Йоан Рилски основава Рилския манастир. Там той извършва множество чудеса, помага на хората в нужда, изцерява от тежки болести. Умира на 18 август 946 г. на около 70-годишна възраст. На 19 октомври църквата почита паметта на скромния отшелник Свети Иван Рилски Чудотворец.

Размери: 40 мм.
Материал: мед с цялостна позлата
Проба: 999.9/1000

Доставка на заявена поръчка от www.giftbox.bg се извършва с куриерска фирма „Еконт Експрес”  ООД съгласно общите им условия: до адрес посочен от клиента или до офис на Еконт Експрес.

При попълване на данни за доставка на поръчка, Потребителят е длъжен да предостави верни и коректни данни като име, телефон, имейл, адрес за доставка. 

След  като сте направили своята поръчка, ще получите имейл за успешно направена поръчка. Също така наш служител ще се свърже с вас по телефона за потвърждаване  на поръчката от ваша страна, уточняване на наличността на стоката и подробности около доставката. Непотвърдени заявени поръчки не се изпращат.

Доставката се извършва  в часовете от 9.00 до 17.30 часа. Срокът за доставка е в рамките от 2 до 4  работни дни от момента на потвърждаването на поръчката от страна на клиента. Доставка не се извършва в неделя и в официални празници. Всички поръчки заявени до 14.00 часа в работен ден, ще бъдат обработени в същия ден. Поръчки заявени след 14.00 часа, ще бъдат обработени на следващия работен ден. Възможни са забавяния, за които ще бъдете уведомени от наш служител.

Всички поръчки изпратени от www.giftbox.bg са с опция "Преглед". Получателят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката при предаването и от куриер. В случай на счупен продукт Получателят изисква от Еконт да се състави протокол и информира незабавно доставчика.

При получаване на поръчката Получателят е длъжен да изиска от куриера на Еконт разписка за платената сума. Това е вашата касова бележка съгласно българското законодателство при получаване на пратка с наложен платеж с пощенски паричен превод и съгласно споразумение CD96739 между Еконт и собственика на giftbox.bg. Разписката ви е необходима при фактура, рекламация, гаранция, други случаи.

В случай, че  Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерската фирма да получи в срок стоката, Доставчикът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.

Дължимата такса за доставка и транспортни разходи са за сметка на клиента съгласно тарифите на Еконт. Преглед на тарифите на Еконт вижте тук. Тарифен калкулатор на Еконт вижте тук.

В сайта не можете да видите стойността за доставка на пратката. Тя зависи от килограмите на пратката и адреса за доставка. Ние можем да ви информираме за стойността на доставката след като ни предоставите необходимата информация за поръчката.

Всички наши клиенти ползват 3% отстъпка от посочените по-долу цени.

Формиране на цената на доставка с наложен платеж: Цена доставка + Цена наложен платеж + SMS известяване

Цена на доставка на пратката
до 1 кг. до офис на Еконт 5,05 лв.; до  адрес на получател  6.36 лв.
над 1 до 2 кг. до  офис на Еконт 5,56 лв.; до  адрес на получател  7,88 лв.
над 2 до 5 кг. до  офис на Еконт 6,06 лв.; до  адрес на получател  10 лв.

Цена наложен платеж (събиране на сума за цена на продукта)
1,21 % от стойността на наложения платеж (цената на продукта)ако се заплати в офис на Еконт
2,42 % от стойността на наложения платеж (цената на продукта), ако се заплати на адрес.

SMS известяване - 0,18 лв.

В случай, че в населеното място няма офис на Еконт се прилага тарифен код 4.
За подробна справка вижте тук


  • Златен медал "Свети Иван Рилски"
  • Златен медал "Свети Иван Рилски"
  • Златен медал "Свети Иван Рилски"
  • Златен медал "Свети Иван Рилски"