Подаръци за имен ден

4.53 56
3.99 лв. 2.99 лв.
Показани 1 от 24 | 574 (24 Страници)

Именият ден е вторият по важност повтарящ се годишно индивидуален празник в България, а за много хора се явява дори и по-важен от рождения ден. Много хора са „родени с името си“ и кръстени, според датата на раждане, а други го получават като титла и звание, продължаващо наследствената линия в рода. Е, определено си заслужава този празник да бъде отбелязан, а именякът – уважен подобаващо.

Ако все още се чудите какво да подарите за предстоящия имен ден, на който сте поканени, или на който просто искате да изненадате свой близък, в GiftBox.bg сме готови да ви ударим едно рамо с голям набор от идеи и предложения.

Намерете подходящия подарък за имен ден с няколко клика

Толкова е лесно! Ние вече сме се погрижили за създаването на колекция от артикули, специално подбрани за подаръци за имен ден, а вие само трябва да ги разгледате и да изберете най-подходящия, според индивидуалността на човека, на когото подарявате. Тук ще откриете разнообразие от предложения за подарък за имен ден на мъж, на жена или на дете в най-различни тематики и ценови диапазони.

Предлагаме както по-бюджетни, така и по-луксозни варианти, така че всеки да може да открие артикула, пасващ перфектно на първоначалната му идея за подарък.

В категорията ще откриете много практични предложения, сред които такива за поднасяне и сервиране на храна и напитки, декориране на дома или офиса, както и лични вещи и модни аксесоари като колани, портфейли и козметични аксесоари.

Имаме колекция с класически подаръци, но и разполагаме с много интересни варианти, които могат да внесат уникална нотка оригиналност и иновативност във вашия подарък за имен ден.

Разполагаме с тематични подаръци за имен ден с ликове на различни светци, според съответния празник, талисмани за закрила, здраве и благоденствие, зодиакални медальони и други персонални решения.

Предлагаме набор от чудесни варианти за млади именяци с модерен привкус и бохо нотка и имаме страхотна колекция с подаръци за по-възрастни именяци, които са черпили с големите лъжици от живота.

Изберете запомнящ се и качествен подарък за имен ден

GiftBox.bg е мястото на практичните, красивите, оригиналните и интересни подаръци за най-различни поводи, чиято цена напълно посреща качествените характеристики на артикула. Направете своя избор още днес и зарадвайте близките си хора с очарователни дарове за специалните им дни.

Покажи още