Подаръци за имен ден

3.99 лв. 2.99 лв.
Показани 1 от 24 | 825 (35 Страници)

Имените дни са прекрасни поводи, които заслужават да бъдат отбелязвани подобаващо. Кое е първото нещо, за което се сещате, когато чуете думата „празник“. И вие ли си мислите за същото, за което и ние?! Да, подаръците са онова, което върви редом с поводите, като имен ден, рожден ден, юбилей, годишнина или друго.

Поради тази причина и ред други, ние сме ви селектирали в тази категория не малко на брой подаръци за имен ден, имащи за цел не просто да бъдат поднесени на празнуващия, а да породят сълзи от щастие в неговите очи, изпълващи сърцето му с обич и благодарност. Нашият онлайн магазин е цяла една палитра от идеи, които ще накарат кръвта във всяка ваша вена да закипи от удивление и възхищение.

Подаръци за имен ден за мъж – какви са нашите предложения?

Календарът е изпъстрен с не малко на брой имени дни, чествани от лица, носещи съответното име на светец. Ето защо ние сме се постарали до вас да достигат прецизно селектирани предмети, които не просто са без аналог, но и успяват да се превърнат в тематична изненада, пораждаща усмивки.

Мъжете са онази част от обществото, които не отдават особено внимание на нежните и изтънчени форми и фигури. Те са силната половина, която не престава да демонстрира мъжественост в удобен за нея момент. Можете да изненадате любим, приятел, колега, познат или родител, подарявайки му една от нашите бъчви, комплектувани с няколко чаши, в които именника да разлива питиетата на своя празник.

Ако смятате, че това наше предложение не ще отговори на вкусовете и предпочитанията на човека, на които възнамерявате да го поднесете, то ние ви предлагаме още куп идеи, коя от коя по-изненадваща, емоционална, прочувствена и дългоочаквана.

На първо място ви съветваме да помислите какво точно харесва въпросният господин. Мислите ли, че сувенир под формата на автомобил би паснало перфектно на вкусовете и предпочитанията му за подарък? Е, ние имаме още десетки идеи за това как да накарате именниците във вашето обкръжение да греят от щастие.

Можете да им поднесете касичка във формата на превозното средство, което е неразделна част от тях, или да им закупите фигура, описваща тяхната същност, например: рокер, компютърен специалист, моторист или друго. Дайте воля на своето въображение и позволете на идеите сами да нахлуват в главите ви, а останалото оставете на нас!

Подаръци за имен ден – жени

Жените са нежни, мили и деликатни създания, които изпитват потребност от това да получават комплименти, било то под формата на мило изказване или чрез сантиментална вещ, поднесена им на някой специален повод. Наясно сме с това колко много може да означава една малка статуетка, будилник или друг вид сувенир, за една дама, страхотни идеи за подаръци за имен ден.

Ние имаме страхотни предложения за вас, които ви уверяваме, че ще се превърнат в запомнящ се подарък за имен ден. Потопете се в света на изненадите и не преставайте да пораждате усмивки по лицата на любимите за вас хора.

Покажи още