Подаръци за имен ден на мъж

4.44 68
489.00 лв.
Показани 1 от 24 | 373 (16 Страници)

Връзката на човека с неговото име е особена и затова не само в България, но и в много други страни, именият ден е празник, който се почита тържествено и подобаващо. На имен ден не се кани, но и не се ходи с празни ръце – така повеляват традициите.

Не оставяйте избора на подарък за имен ден на мъж за последния момент, в който времето ще ви притисне да влезете в някой супермаркет и да изберете комплект с козметични продукти, който ще остане завинаги в опаковката си след подаряването. Разгледайте нашата колекция със страхотни предложения за имен ден на мъж и поръчайте чрез удобството на онлайн пазаруването.

Изгоден, практичен, интересен и качествен подарък за имен ден на мъж

Нямате никаква идея какво да подарите? GiftBox.bg има тази грижа и ви представя каталог с уникални подаръци, които са подходящи за подаряване на имен ден на мъж. Потопете се в колекцията ни от идеи и почерпете вдъхновение. Току-виж сте открили перфектното попадение, което може да поръчате веднага и да си осигурите бърз, навременен и ефектен подарък, който именякът не е получавал досега и на който ще се зарадва истински.

Ако искате да вложите парите си за подарък в нещо, което ще бъде наистина потребно и ще създаде приятни емоции на своя притежател, т. е. в нещо, което си заслужава – това е правилното място! Ние сме се погрижили да предложим артикули на много добра цена, които се отличават с качество и оригиналност.

Какъв подарък да изберете за своя именяк

В портфолиото ни сме обединили подаръци в различна тематика, така че да отговорят на индивидуалността на мъжа, на когото подарявате.

За млади мъже препоръчваме ефектните ни 3D LED декоративни лампи, които са едновременно модерна украса и осигуряват практична нощна светлина.

За ценителите на хубавите алкохолни питиета можем да предложим всякакви качествени, луксозни и практични аксесоари и подаръчни комплекти с принадлежности за вино, уиски, ракия и пр.

За амбициозните именяци сме се подготвили със страхотни бизнес аксесоари и модерни декорации за офиса, които биха били отличен подарък за имен ден на мъж в този случай.

Приятелят ви е бохем по душа и обича да се отпусне с пура в ръка? Нека ви предложим комплект аксесоари за пури, който ще направи изживяването му още по-блажено.

Разгледайте и качествените ни модни аксесоари, кутии за часовници и други луксозни предложения и поръчайте още днес, за да имате навреме чудесен подарък, с който да изненадате своя близък.

Покажи още