Изделия от благородни метали

75.00 лв.
Показани 1 от 24 | 58 (3 Страници)

Изделията от благородни метали, представляващи златни, сребърни и позлатени монети са оригинална идея са подарък, която ще се превърне в ценен спомен за притежателя си. Те са изключително подходящи подаръци за колекционери на монети, за хора с имена на светци, изобразени на някои от тях, за вярващи или просто за близък човек, като символ на късмет и уважение.

С избора на монета за подарък трудно ще сгрешите. Стилни и семпли, те ще останат траен  спомен за притежателя си, ще му носят късмет и ще може да ги носи навсякъде със себе си и да му напомнят за вас.

Ние от Giftbox.bg знаем колко са ценни стилните и значими подаръци, затова сме подбрали за вас селекция от уникални монети за подарък, подходящи за всеки ваш скъп човек и за всеки повод.

Какви продукти ще откриете в категорията

В нашата категория изделия от благородни метали, ще откриете разнообразни монети подходящи за подарък за всякакви поводи, а защо не и за подарък на вас от вас. Изберете златна монета за подарък или сребърна, метали или медальон, изразяващ признателност.

Монетите от серията с „Иманата разказват“ са изключително подходящи подаръци за имен ден на близък човек. Тези с образа на големи християнски светци са идеални за вярващи хора, за да им донесат здраве и късмет.

Разбира се подготви сме монети за най-добрите майки, за новородено бебе и зодиакални монети. Всички те впечатляват с изключително луксозния си вид и красивите детайли. Монетите за здраве, щастие и късмет винаги ще са на мода, защото кой не би искат да привлича тези позитивни неща в живота си.

Златните и сребърните монети освен красив, са и стойностен подарък. Вярванията за хората, че ги монетите имат сила да пазят и да ги закрилят, ги прави ценни подаръци. Независимо дали ги подарявате на колекционер или не, всеки би се зарадвал да притежава такъв визуално изпипан дои най-малкия детайл продукт, носещ някакъв символ.

Те са подаръци, позволяващи на всеки да ги носи в портмонето си винаги, когато излиза. Не заемат място и остават вечен спомен за вас, за момента, в който са подарени. Символиката им пък ще покаже загрижеността и обичта към човека, на който ги дарявате.

Затова не се чудете, а бъдете оригинални на предстоящия повод и изберете подходяща монета. Разбира се може да ги подарите и без повод на любим за вас човек. Те със сигурност ще предизвикат радост и ще са неочакван жест на внимание, което всеки близък заслужава.

Покажи още