• UV Кутия за стерилизация с безжично зарядно за телефон
Изчерпан
 • UV Кутия за стерилизация с безжично зарядно за телефон [1]
 • UV Кутия за стерилизация с безжично зарядно за телефон [2]
 • UV Кутия за стерилизация с безжично зарядно за телефон [3]
 • UV Кутия за стерилизация с безжично зарядно за телефон [4]
   

UV Кутия за стерилизация с безжично зарядно за телефон

4.5 25
 • Код: UVSB01
 • Бранд: GiftBox
 • Статус: Изчерпан
89.00 лв.
 • Преглед на пратката преди плащане
 • Връщане в рамките на 14 дни
 • Подаръчна опаковка
 • Изпрати като подарък

UV Кутия за стерилизация с безжично зарядно за телефон е безопасен и ефективен начин да почиствате всякакви предмети с бактерицидна UV светлина, елиминираща микроби и бактерии до 99,99%. Кутията е с голямо почистващо пространство, подходящо за смартфони, но и за много други малки предмети като безжични слушалки, четки за зъби, часовници, играчки, залъгалки, очила, ключове и други. Дизайнът й е напълно затворен и не пропуска ултравиолетова светлина. UV светлината автоматично се изключва при повдигане на капака на 10 °. Благодарение на вградената функция за ароматерапия може да ароматизирате вашите предмети докато се дезинфекцират. Просто добавете капчица течен аромат със специалните дозатори, които са включени към комплекта. Освен UV стерилизатор, ще имате и безжично зарядно устройство за всички устройства с QI стандарт. Може да заредите смартфона или слушалките си, като ги поставите върху капака на кутията. Приложимо за iPhone, Samsung, Huawei и други мобилни телефони, които поддържат безжично зареждане.

Характеристика:
Размери: 21 x 12 x 6,2 см
Материал: пластмаса
Захранване: USB кабел
Напрежение: 9V/2A/3A (макс.)
Wireless мощност: 10W/15W
UV светлина мощност: 2W
Сертификат: CE, RoHS, FCC

Доставка на заявена поръчка от www.giftbox.bg се извършва с куриерски фирми „Еконт Експрес” ООД  и „Спиди“ АД, съгласно общите им условия: до адрес, посочен от клиента или до офис на куриерската фирма. Дължимата такса за доставка е за сметка на клиента съгласно тарифите на Еконт и Спиди

Доставка със Спиди

Формиране на цената за доставка с наложен платеж: Цена доставка + Такса наложен платеж - 0,5 % от стойността на наложения платеж (цената на продукта).

теглодоставка до офис на Спиди
доставка със Спиди до ваш адрес
до 3 кг.4,93 лв.7,44 лв.
до 6 кг.9,00 лв.11,52 лв.
до 10 кг.10,30 лв.12,82 лв.
до 20 кг20,72 лв.20,72 лв.
Всички цени са с включено ДДС. 

Това са ориентировъчни цени. Възможно е да има разлика с вашата доставка при поставяне на маркери чупливо или посока на пратката.

Доставка с Еконт 

Формиране на цената за доставка с наложен платеж: Цена доставка + Такса наложен платеж + SMS известяване

теглодоставка до офис на Еконт
доставка с Еконт до ваш адрес
до 1 кг.
6,87 лв.8.50 лв.
до 2 кг.8.50 лв.10.14 лв.
до 5 кг.10,79 лв.12.43 лв.
до 10 кг.16.02 лв.17.99 лв.
Всички цени са с включено ДДС.

Такса наложен платеж

1,31 % от стойността на наложения платеж (цената на продукта), ако се заплати в офис на Еконт.

SMS известяване - 0,18 лв.

Това са ориентировъчни цени. Възможно е да има разлика с вашата доставка при поставяне на маркери чупливо, посока на пратката или ползване на различни месечни отстъпки.


В сайта на www.giftbox.bg не може да видите стойността за доставка на пратката. Тя зависи от килограмите на пратката и адреса за доставка. Ние можем да Ви информираме за стойността на доставката, след като ни предоставите необходимата информация за поръчката.

При попълване на данни за доставка на поръчка, Потребителят е длъжен да предостави верни и коректни данни като име, телефон, имейл, адрес за доставка. 

След  като сте направили своята поръчка, ще получите имейл за успешно направена поръчка. 

Доставката се извършва  в часовете от 9.00 до 17.30 часа. Срокът за доставка е в рамките от 1 до 4  работни дни. Доставка не се извършва в неделя и в официални празници. Всички поръчки, заявени до 12.00 часа в работен ден, ще бъдат обработени в същия ден. Поръчки, заявени след 12.00 часа, ще бъдат обработени на следващия работен ден. Възможни са забавяния, за които ще бъдете уведомени от наш служител.

Всички поръчки, изпратени от www.giftbox.bg, са с опция "Преглед". Получателят е длъжен да прегледа продукта в момента на доставката, при предаването й от куриер. В случай на счупен продукт, Получателят изисква от куриерската фирма да се състави протокол и информира незабавно доставчика.

При получаване на поръчката, Получателят е длъжен да изиска от куриера разписка за платената сума. Това е вашата касова бележка съгласно българското законодателство при получаване на пратка с наложен платеж с пощенски паричен превод. Разписката ви е необходима при фактура, рекламация, гаранция, други случаи.

В случай, че  Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерската фирма да получи в срок стоката, Доставчикът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.

 • UV Кутия за стерилизация с безжично зарядно за телефон
 • UV Кутия за стерилизация с безжично зарядно за телефон
 • UV Кутия за стерилизация с безжично зарядно за телефон
 • UV Кутия за стерилизация с безжично зарядно за телефон
 • UV Кутия за стерилизация с безжично зарядно за телефон
 • UV Кутия за стерилизация с безжично зарядно за телефон