• RFID карта протектор
   

RFID карта протектор

4.52 13
  • Код: RFID-SF
  • Статус: Наличен
3.50 лв.
  • Срок за доставка: от 22.07.2024 до 24.07.2024
  • Преглед на пратката преди плащане
  • Връщане в рамките на 14 дни
  • Подаръчна опаковка
  • Изпрати като подарък
Количество:
Тази карта защитава кредитни карти, паспорт, шофьорска книжка, пропуски за врати и други от RFID сканиране (електронна кражба на данни). Поставете RFID КАРТА ПРОТЕКТОР в портфейла, за да осигурите пълна защита и сигурност за вашите карти. Картата е тънка само 1,1 мм и няма да заема много място в картодържателя или портфейла ви. Тя използва сложна технология за електромагнитно заглушаване, чрез което предпазва в диаметър до 6 см всички твои важни документи. Какво е RFID КАРТА ПРОТЕКТОР и как работи? При плащане с банкова карта RFID скенер, например постерминално устройство, изпраща електромагнитни сигнали и вашата банкова карта се активира от четеца от електромагнитните вълни и ги преобразува в електричен ток. При този микропроцес се генерира кодирано съобщение с данни за плащане или с лични данни за самоличност, които след това се предават обратно към четеца на карти с помощта на вътрешната антена на картата. RFID КАРТА ПРОТЕКТОР се включва автоматично, когато усети електромагнитната вълна, излъчваща се от RFID скенери. RFID КАРТА ПРОТЕКТОР създава сложен електромагнитен сигнал за заглушаване, който блокира RFID четците. По този начин вашите кредитни карти, лични документи и други ще бъдат защитени и от най -мощните устройства. Как да използвате вашата RFID КАРТА ПРОТЕКТОР? Поставете вашата RFID КАРТА ПРОТЕКТОР в средата на портфейла си. Всички карти ще бъдат защитени в рамките на до 6 см. Защо типичната RFID защита е неефективна? На пазара се предлагат портфейли с RFID защита, която се основа на един и същи принцип, който с помощта на метални фолиа блокират електромагнитните вълни. За да се осигури пълна защита за вашите карти, те трябва да бъдат изцяло опаковани в метално фолио, а това е почти невъзможно за постигане. Обикновено такъв портфейл предпазва само от четящи устройства с ниска мощност и то само под определени ъгли.

Доставка на заявена поръчка от www.giftbox.bg се извършва с куриерски фирми „Еконт Експрес” ООД  и „Спиди“ АД, съгласно общите им условия: до адрес, посочен от клиента или до офис на куриерската фирма. Дължимата такса за доставка е за сметка на клиента съгласно тарифите на Еконт и Спиди

speedy iconДоставка със Спиди

Формиране на цената за доставка с наложен платеж: Цена доставка + Такса наложен платеж - 0,5 % от стойността на наложения платеж (цената на продукта).

теглодоставка до офис на Спиди
доставка със Спиди до ваш адрес
до 3 кг.4,93 лв.7,44 лв.
до 6 кг.9,00 лв.11,52 лв.
до 10 кг.10,30 лв.12,82 лв.
до 20 кг20,72 лв.20,72 лв.
Всички цени са с включено ДДС. 

Това са ориентировъчни цени. Възможно е да има разлика с вашата доставка при поставяне на маркери чупливо или посока на пратката.

econt iconДоставка с Еконт 

Формиране на цената за доставка с наложен платеж: Цена доставка + Такса наложен платеж + SMS известяване

теглодоставка до офис на Еконт
доставка с Еконт до ваш адрес
до 1 кг.
6,87 лв.8.50 лв.
до 2 кг.8.50 лв.10.14 лв.
до 5 кг.10,79 лв.12.43 лв.
до 10 кг.16.02 лв.17.99 лв.
Всички цени са с включено ДДС.

Такса наложен платеж

1,31 % от стойността на наложения платеж (цената на продукта), ако се заплати в офис на Еконт.

SMS известяване - 0,18 лв.

Това са ориентировъчни цени. Възможно е да има разлика с вашата доставка при поставяне на маркери чупливо, посока на пратката или ползване на различни месечни отстъпки.


В сайта на www.giftbox.bg не може да видите стойността за доставка на пратката. Тя зависи от килограмите на пратката и адреса за доставка. Ние можем да Ви информираме за стойността на доставката, след като ни предоставите необходимата информация за поръчката.

При попълване на данни за доставка на поръчка, Потребителят е длъжен да предостави верни и коректни данни като име, телефон, имейл, адрес за доставка. 

След  като сте направили своята поръчка, ще получите имейл за успешно направена поръчка. 

Доставката се извършва  в часовете от 9.00 до 17.30 часа. Срокът за доставка е в рамките от 1 до 4  работни дни. Доставка не се извършва в неделя и в официални празници. Всички поръчки, заявени до 12.00 часа в работен ден, ще бъдат обработени в същия ден. Поръчки, заявени след 12.00 часа, ще бъдат обработени на следващия работен ден. Възможни са забавяния, за които ще бъдете уведомени от наш служител.

Всички поръчки, изпратени от www.giftbox.bg, са с опция "Преглед". Получателят е длъжен да прегледа продукта в момента на доставката, при предаването й от куриер. В случай на счупен продукт, Получателят изисква от куриерската фирма да се състави протокол и информира незабавно доставчика.

При получаване на поръчката, Получателят е длъжен да изиска от куриера разписка за платената сума. Това е вашата касова бележка съгласно българското законодателство при получаване на пратка с наложен платеж с пощенски паричен превод. Разписката ви е необходима при фактура, рекламация, гаранция, други случаи.

В случай, че  Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерската фирма да получи в срок стоката, Доставчикът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.

  • RFID карта протектор
  • RFID карта протектор