Луксозни подаръци

4.55 55
136.00 лв.
389.00 лв.
489.00 лв.
Показани 1 от 24 | 192 (8 Страници)

Специалните поводи, на които периодично ни канят като гости изискват поднасянето на специални подаръци. Всеки подарък се избира спрямо повода и спрямо характера и интересите на човека, който ще го получи. Някои поводи и хора обаче изискват избирането на луксозни подаръци.

Луксозните подаръци за подходящи за по-специално организираните поводи, в които присъстват много елементи на лукс в атмосферата. Подходящи са и за хора, ценители на луксозните подаръци и заобикалящи се с такива артикули е ежедневието около себе си.

Изборът за луксозен подарък за определени поводи може да се окаже доста труден, особено ако искате да поднесете нещо изискано, но същевременно практично. И понеже ние от Giftbox.bg знаем колко сложен може да е изборът, сме ви подготвили специално подбрани идеи за луксозни подаръци, пасващи на всеки вкус и подходящи за всеки повод. Ние предлагаме продукти съчетаващи лукса с достъпната цена и качеството, които ако изберете, то няма как да сбъркате.

Какви продукти ще намерите в категорията

В нашата категория луксозни подаръци можете да намерите разнообразни продукти подходящи както за мъже, така и за жени. Предлагаме продукти със стилен вид, които да бъдат от полза в ежедневието на човека, които ги получава. Като ако търсите подарък за мъж, един стилен калъф за карти или кожен калъф за пури биха донесли както практическа, така и естетическа стойност на притежателя си.

Луксозен кожен колан, портмоне или бележник също са изключително практични и стилни идеи за подарък. Те ще влязат от полза на притежателите си, а коланите и портмонетата са продукти нужни на всеки и ще се ползват с години след получаването им.

Можете да заложите и на продукти, използващи се за украса за дома, като стилни картини или такива намиращи приложение в кухнята (различни комплекти ножове, дъски или чаши).

За подарък на дамите пък можете също да изберете стилен елемент за дома или кухнята, но също можете да разгледате нежните ни и стилни бижута, подходящи за всяка жена. Постарали сме се да предложим варианти подходящи за вкусовете на всяка дама – от красиви декоративни рози, които да запазят спомена за събитието и да красят дома, до стилни чаши за кафе и комплекти за рязане на сирена.

Направете подарък, който е стилен, траен и използваем и заложете на някой от предложенията ни. Зарадвайте близките си и им покажете загриженост, като им подарите красив, луксозен подарък на поводите им, който да използват и гледат с удоволствие. Зарадвайте любите си хора, като заложите на стила и качеството, които ще намерите във всеки продукт, който предлагаме.

Покажи още