• Аксесоари за пури 3в1 - пепелник, запалка и резачка
Изчерпан
 • Аксесоари за пури 3в1 - пепелник, запалка и резачка [1]
 • Аксесоари за пури 3в1 - пепелник, запалка и резачка [2]
 • Аксесоари за пури 3в1 - пепелник, запалка и резачка [3]
   

Аксесоари за пури 3в1 - пепелник, запалка и резачка

4.31 25
 • Код: ASHTS01
 • Бранд: GiftBox
 • Статус: Изчерпан
127.00 лв.
 • Преглед на пратката преди плащане
 • Връщане в рамките на 14 дни
 • Подаръчна опаковка
 • Изпрати като подарък

Аксесоари за пури 3в1 - пепелник, запалка и резачка са изключително удобни и практични, тъй като комбинират в себе си три важни аксесоара за любителите на пури.

Запалката за пури е ветроустойчива и разполага с тройна факла, която осигурява равномерно запалване и горене на пурата, като в същото време предпазва запалването от вятър и други атмосферни условия. Тя може да се пълни многократно, което я прави особено практична и удобна.
Луксозният пепелник за пури е изработен от метални цинкови сплави и има един слот, който може да поеме един пура. Той е изключително издръжлив и надежден, като в същото време е изящен и стилен аксесоар.
Резачката за пури е също много практичен елемент на аксесоарите за пури 3в1. Тя  гарантира перфектно изрязване на пурите, за да се осигури равномерно горене.
Тези аксесоари за пури 3в1 са изключително подходящи за всякакви ситуации - както у дома, така и на открито. Те са стилни, удобни и практични, като съчетават в себе си всички необходими елементи за едно пълноценно и приятно пушене на пури.

Размери на пепелника: 12 х 6,8 х 2,5 см
Материал: метал

Доставка на заявена поръчка от www.giftbox.bg се извършва с куриерски фирми „Еконт Експрес” ООД  и „Спиди“ АД, съгласно общите им условия: до адрес, посочен от клиента или до офис на куриерската фирма. Дължимата такса за доставка е за сметка на клиента съгласно тарифите на Еконт и Спиди

speedy iconДоставка със Спиди

Формиране на цената за доставка с наложен платеж: Цена доставка + Такса наложен платеж - 0,5 % от стойността на наложения платеж (цената на продукта).

теглодоставка до офис на Спиди
доставка със Спиди до ваш адрес
до 3 кг.4,93 лв.7,44 лв.
до 6 кг.9,00 лв.11,52 лв.
до 10 кг.10,30 лв.12,82 лв.
до 20 кг20,72 лв.20,72 лв.
Всички цени са с включено ДДС. 

Това са ориентировъчни цени. Възможно е да има разлика с вашата доставка при поставяне на маркери чупливо или посока на пратката.

econt iconДоставка с Еконт 

Формиране на цената за доставка с наложен платеж: Цена доставка + Такса наложен платеж + SMS известяване

теглодоставка до офис на Еконт
доставка с Еконт до ваш адрес
до 1 кг.
6,87 лв.8.50 лв.
до 2 кг.8.50 лв.10.14 лв.
до 5 кг.10,79 лв.12.43 лв.
до 10 кг.16.02 лв.17.99 лв.
Всички цени са с включено ДДС.

Такса наложен платеж

1,31 % от стойността на наложения платеж (цената на продукта), ако се заплати в офис на Еконт.

SMS известяване - 0,18 лв.

Това са ориентировъчни цени. Възможно е да има разлика с вашата доставка при поставяне на маркери чупливо, посока на пратката или ползване на различни месечни отстъпки.


В сайта на www.giftbox.bg не може да видите стойността за доставка на пратката. Тя зависи от килограмите на пратката и адреса за доставка. Ние можем да Ви информираме за стойността на доставката, след като ни предоставите необходимата информация за поръчката.

При попълване на данни за доставка на поръчка, Потребителят е длъжен да предостави верни и коректни данни като име, телефон, имейл, адрес за доставка. 

След  като сте направили своята поръчка, ще получите имейл за успешно направена поръчка. 

Доставката се извършва  в часовете от 9.00 до 17.30 часа. Срокът за доставка е в рамките от 1 до 4  работни дни. Доставка не се извършва в неделя и в официални празници. Всички поръчки, заявени до 12.00 часа в работен ден, ще бъдат обработени в същия ден. Поръчки, заявени след 12.00 часа, ще бъдат обработени на следващия работен ден. Възможни са забавяния, за които ще бъдете уведомени от наш служител.

Всички поръчки, изпратени от www.giftbox.bg, са с опция "Преглед". Получателят е длъжен да прегледа продукта в момента на доставката, при предаването й от куриер. В случай на счупен продукт, Получателят изисква от куриерската фирма да се състави протокол и информира незабавно доставчика.

При получаване на поръчката, Получателят е длъжен да изиска от куриера разписка за платената сума. Това е вашата касова бележка съгласно българското законодателство при получаване на пратка с наложен платеж с пощенски паричен превод. Разписката ви е необходима при фактура, рекламация, гаранция, други случаи.

В случай, че  Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерската фирма да получи в срок стоката, Доставчикът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.

 • Аксесоари за пури 3в1 - пепелник, запалка и резачка
 • Аксесоари за пури 3в1 - пепелник, запалка и резачка
 • Аксесоари за пури 3в1 - пепелник, запалка и резачка
 • Аксесоари за пури 3в1 - пепелник, запалка и резачка
 • Аксесоари за пури 3в1 - пепелник, запалка и резачка