• Калъф за карти с RFID защита - за 7 карти
 • Калъф за карти с RFID защита - за 7 карти [1]
 • Калъф за карти с RFID защита - за 7 карти [2]
   

Калъф за карти с RFID защита - за 7 карти

4.32 29
 • Код: CCH7
 • Бранд: GiftBox
 • Статус: Наличен
29.90 лв.
 • Срок за доставка: от 15.07.2024 до 16.07.2024
 • Преглед на пратката преди плащане
 • Връщане в рамките на 14 дни
 • Подаръчна опаковка
 • Изпрати като подарък

Опции

Количество:

Калъф за карти с RFID защита - за 7 карти e модерно решение за съхранението и сигурността на вашите банкови карти и лични документи.  Той предлага компактен дизайн, който позволява да се съберат 7 броя карти на едно място, но все пак да останат лесни за достъп и използване. Разполага с бутон за изкачане на картите, който е много удобен и практичен. Това позволява на потребителя бързо и лесно да извади необходимата банкова карта, без да трябва да я търси в между десетки други. Това е особено удобно, когато сте в спешна ситуация и имате нужда от бърз достъп до дебитна/кредитна карта за плащане или документ за идентификация.
Картодържателът е с RFID защита, която предпазва дебитните/кредитните карти от кражба на данни. Това означава, че когато поставите карти в него, те са защитени от сканиране на външно устройство. 
Калъфът за карти е подходящ за мъже и жени, тъй като се предлага в различни цветове и дизайни, което позволява да се избере този цвят, който отговаря най-добре на конкретен стил и предпочитания.
Идеален подарък за всеки, който търси максимална сигурност и удобство при организирането на своите карти, което го прави перфектен подарък за почти всеки повод.

Размер: 9.5 х 6 х 1.5 см
Материал: изкуствена кожа, метал


Доставка на заявена поръчка от www.giftbox.bg се извършва с куриерски фирми „Еконт Експрес” ООД  и „Спиди“ АД, съгласно общите им условия: до адрес, посочен от клиента или до офис на куриерската фирма. Дължимата такса за доставка е за сметка на клиента съгласно тарифите на Еконт и Спиди

speedy iconДоставка със Спиди

Формиране на цената за доставка с наложен платеж: Цена доставка + Такса наложен платеж - 0,5 % от стойността на наложения платеж (цената на продукта).

теглодоставка до офис на Спиди
доставка със Спиди до ваш адрес
до 3 кг.4,93 лв.7,44 лв.
до 6 кг.9,00 лв.11,52 лв.
до 10 кг.10,30 лв.12,82 лв.
до 20 кг20,72 лв.20,72 лв.
Всички цени са с включено ДДС. 

Това са ориентировъчни цени. Възможно е да има разлика с вашата доставка при поставяне на маркери чупливо или посока на пратката.

econt iconДоставка с Еконт 

Формиране на цената за доставка с наложен платеж: Цена доставка + Такса наложен платеж + SMS известяване

теглодоставка до офис на Еконт
доставка с Еконт до ваш адрес
до 1 кг.
6,87 лв.8.50 лв.
до 2 кг.8.50 лв.10.14 лв.
до 5 кг.10,79 лв.12.43 лв.
до 10 кг.16.02 лв.17.99 лв.
Всички цени са с включено ДДС.

Такса наложен платеж

1,31 % от стойността на наложения платеж (цената на продукта), ако се заплати в офис на Еконт.

SMS известяване - 0,18 лв.

Това са ориентировъчни цени. Възможно е да има разлика с вашата доставка при поставяне на маркери чупливо, посока на пратката или ползване на различни месечни отстъпки.


В сайта на www.giftbox.bg не може да видите стойността за доставка на пратката. Тя зависи от килограмите на пратката и адреса за доставка. Ние можем да Ви информираме за стойността на доставката, след като ни предоставите необходимата информация за поръчката.

При попълване на данни за доставка на поръчка, Потребителят е длъжен да предостави верни и коректни данни като име, телефон, имейл, адрес за доставка. 

След  като сте направили своята поръчка, ще получите имейл за успешно направена поръчка. 

Доставката се извършва  в часовете от 9.00 до 17.30 часа. Срокът за доставка е в рамките от 1 до 4  работни дни. Доставка не се извършва в неделя и в официални празници. Всички поръчки, заявени до 12.00 часа в работен ден, ще бъдат обработени в същия ден. Поръчки, заявени след 12.00 часа, ще бъдат обработени на следващия работен ден. Възможни са забавяния, за които ще бъдете уведомени от наш служител.

Всички поръчки, изпратени от www.giftbox.bg, са с опция "Преглед". Получателят е длъжен да прегледа продукта в момента на доставката, при предаването й от куриер. В случай на счупен продукт, Получателят изисква от куриерската фирма да се състави протокол и информира незабавно доставчика.

При получаване на поръчката, Получателят е длъжен да изиска от куриера разписка за платената сума. Това е вашата касова бележка съгласно българското законодателство при получаване на пратка с наложен платеж с пощенски паричен превод. Разписката ви е необходима при фактура, рекламация, гаранция, други случаи.

В случай, че  Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерската фирма да получи в срок стоката, Доставчикът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.

 • Калъф за карти с RFID защита - за 7 карти
 • Калъф за карти с RFID защита - за 7 карти
 • Калъф за карти с RFID защита - за 7 карти
 • Калъф за карти с RFID защита - за 7 карти