• Mъжки комплект Pierre Cardin от естествена кожа - портфейл и колан
Изчерпан
 • Mъжки комплект Pierre Cardin от естествена кожа - портфейл и колан [1]
 • Mъжки комплект Pierre Cardin от естествена кожа - портфейл и колан [2]
 • Mъжки комплект Pierre Cardin от естествена кожа - портфейл и колан [3]
   

Mъжки комплект Pierre Cardin от естествена кожа - портфейл и колан

4.52 16
 • Код: PCS104L-1
 • Бранд: Pierre Cardin
 • Статус: Изчерпан
129.00 лв.
 • Срок за доставка: от 22.07.2024 до 24.07.2024
 • Преглед на пратката преди плащане
 • Връщане в рамките на 14 дни
 • Подаръчна опаковка
 • Изпрати като подарък

Мъжки портфейл с RFID защита, отделения за карти, отделение за банкноти и монетник с копче клипс.
Размери на порфейла: 12 х 9  см
Дължина на колана: 125 см
Материал: естествена кожа

Имате нужда от отличен подарък, който да предложите на познати или приятели? Искате да не инвестирате твърде много средства, но да се възползвате от спонтанността? Произведен от Pierre Cardin, този Mъжки комплект Pierre Cardin от естествена кожа - портфейл и колан ще ви провокира, за да се насладите в пълна степен от възможностите на избрания продукт. Mъжки комплект Pierre Cardin от естествена кожа - портфейл и колан e артикул с доказано качество от Pierre Cardin.

Ще можете да закупите Mъжки комплект още днес на неповторимата цена от 129.00 лв. и да се възползвате от личната доставка, за да изненадате себе си или приятел. Този артикул към днешна дата е Изчерпан в каталога ни и можете да го поръчате само с клик на мишката.

Доставка на заявена поръчка от www.giftbox.bg се извършва с куриерски фирми „Еконт Експрес” ООД  и „Спиди“ АД, съгласно общите им условия: до адрес, посочен от клиента или до офис на куриерската фирма. Дължимата такса за доставка е за сметка на клиента съгласно тарифите на Еконт и Спиди

speedy iconДоставка със Спиди

Формиране на цената за доставка с наложен платеж: Цена доставка + Такса наложен платеж - 0,5 % от стойността на наложения платеж (цената на продукта).

теглодоставка до офис на Спиди
доставка със Спиди до ваш адрес
до 3 кг.4,93 лв.7,44 лв.
до 6 кг.9,00 лв.11,52 лв.
до 10 кг.10,30 лв.12,82 лв.
до 20 кг20,72 лв.20,72 лв.
Всички цени са с включено ДДС. 

Това са ориентировъчни цени. Възможно е да има разлика с вашата доставка при поставяне на маркери чупливо или посока на пратката.

econt iconДоставка с Еконт 

Формиране на цената за доставка с наложен платеж: Цена доставка + Такса наложен платеж + SMS известяване

теглодоставка до офис на Еконт
доставка с Еконт до ваш адрес
до 1 кг.
6,87 лв.8.50 лв.
до 2 кг.8.50 лв.10.14 лв.
до 5 кг.10,79 лв.12.43 лв.
до 10 кг.16.02 лв.17.99 лв.
Всички цени са с включено ДДС.

Такса наложен платеж

1,31 % от стойността на наложения платеж (цената на продукта), ако се заплати в офис на Еконт.

SMS известяване - 0,18 лв.

Това са ориентировъчни цени. Възможно е да има разлика с вашата доставка при поставяне на маркери чупливо, посока на пратката или ползване на различни месечни отстъпки.


В сайта на www.giftbox.bg не може да видите стойността за доставка на пратката. Тя зависи от килограмите на пратката и адреса за доставка. Ние можем да Ви информираме за стойността на доставката, след като ни предоставите необходимата информация за поръчката.

При попълване на данни за доставка на поръчка, Потребителят е длъжен да предостави верни и коректни данни като име, телефон, имейл, адрес за доставка. 

След  като сте направили своята поръчка, ще получите имейл за успешно направена поръчка. 

Доставката се извършва  в часовете от 9.00 до 17.30 часа. Срокът за доставка е в рамките от 1 до 4  работни дни. Доставка не се извършва в неделя и в официални празници. Всички поръчки, заявени до 12.00 часа в работен ден, ще бъдат обработени в същия ден. Поръчки, заявени след 12.00 часа, ще бъдат обработени на следващия работен ден. Възможни са забавяния, за които ще бъдете уведомени от наш служител.

Всички поръчки, изпратени от www.giftbox.bg, са с опция "Преглед". Получателят е длъжен да прегледа продукта в момента на доставката, при предаването й от куриер. В случай на счупен продукт, Получателят изисква от куриерската фирма да се състави протокол и информира незабавно доставчика.

При получаване на поръчката, Получателят е длъжен да изиска от куриера разписка за платената сума. Това е вашата касова бележка съгласно българското законодателство при получаване на пратка с наложен платеж с пощенски паричен превод. Разписката ви е необходима при фактура, рекламация, гаранция, други случаи.

В случай, че  Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерската фирма да получи в срок стоката, Доставчикът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.

 • Mъжки комплект Pierre Cardin от естествена кожа - портфейл и колан
 • Mъжки комплект Pierre Cardin от естествена кожа - портфейл и колан
 • Mъжки комплект Pierre Cardin от естествена кожа - портфейл и колан
 • Mъжки комплект Pierre Cardin от естествена кожа - портфейл и колан
 • Mъжки комплект Pierre Cardin от естествена кожа - портфейл и колан