• Пречиствател на въздух - йонизатор вечнозелено растение
 • Пречиствател на въздух - йонизатор вечнозелено растение [1]
 • Пречиствател на въздух - йонизатор вечнозелено растение [2]
 • Пречиствател на въздух - йонизатор вечнозелено растение [3]
 • Пречиствател на въздух - йонизатор вечнозелено растение [4]
   

Пречиствател на въздух - йонизатор вечнозелено растение

4.31 29
 • Код: AP01
 • Бранд: GiftBox
 • Статус: Наличен
59.00 лв.
 • Срок за доставка: от 22.07.2024 до 23.07.2024
 • Преглед на пратката преди плащане
 • Връщане в рамките на 14 дни
 • Подаръчна опаковка
 • Изпрати като подарък
Количество:

Пречиствател на въздух - йонизатор вечнозелено растение ефективно ще освежи въздуха в помещението, в което се намирате. Премахва дори най-фините прахови частици с размер до 2.5 микрона, полени, алергени, цигарен дим, лоши миризми, вредни газове и други. Генерира до 8 000 000 аниони на куб. см, които унищожават опасни вируси и бактерии от въздуха. Благодарение на този пречиствател за въздух ще имате по-здравословна околна среда за вашето тяло. Това ще подобри концентрацията и ще намали умората, може да предотврати алергии, астми, бронхити. Уредът е изключително лесен за използване. Само трябва да го свържете с USB кабела, включен в опаковката. Не изисква поддръжка като смяна на филтър, поличване или подрязване. Красивата му форма на растение в саксия със сигурност ще внесе уют във всеки дом или офис.

Характеристика:

Размери: 106 x 106 x 240 мм
Захранване: 5V/DC
Mощност: 0,05 W
Захранващ кабел: USB кабел с дължина 80 см
Концентрация на аниони: 8 000 000 бр./см3
Сертификати: CE, RoHs, FCC, Патент

Доставка на заявена поръчка от www.giftbox.bg се извършва с куриерски фирми „Еконт Експрес” ООД  и „Спиди“ АД, съгласно общите им условия: до адрес, посочен от клиента или до офис на куриерската фирма. Дължимата такса за доставка е за сметка на клиента съгласно тарифите на Еконт и Спиди

speedy iconДоставка със Спиди

Формиране на цената за доставка с наложен платеж: Цена доставка + Такса наложен платеж - 0,5 % от стойността на наложения платеж (цената на продукта).

теглодоставка до офис на Спиди
доставка със Спиди до ваш адрес
до 3 кг.4,93 лв.7,44 лв.
до 6 кг.9,00 лв.11,52 лв.
до 10 кг.10,30 лв.12,82 лв.
до 20 кг20,72 лв.20,72 лв.
Всички цени са с включено ДДС. 

Това са ориентировъчни цени. Възможно е да има разлика с вашата доставка при поставяне на маркери чупливо или посока на пратката.

econt iconДоставка с Еконт 

Формиране на цената за доставка с наложен платеж: Цена доставка + Такса наложен платеж + SMS известяване

теглодоставка до офис на Еконт
доставка с Еконт до ваш адрес
до 1 кг.
6,87 лв.8.50 лв.
до 2 кг.8.50 лв.10.14 лв.
до 5 кг.10,79 лв.12.43 лв.
до 10 кг.16.02 лв.17.99 лв.
Всички цени са с включено ДДС.

Такса наложен платеж

1,31 % от стойността на наложения платеж (цената на продукта), ако се заплати в офис на Еконт.

SMS известяване - 0,18 лв.

Това са ориентировъчни цени. Възможно е да има разлика с вашата доставка при поставяне на маркери чупливо, посока на пратката или ползване на различни месечни отстъпки.


В сайта на www.giftbox.bg не може да видите стойността за доставка на пратката. Тя зависи от килограмите на пратката и адреса за доставка. Ние можем да Ви информираме за стойността на доставката, след като ни предоставите необходимата информация за поръчката.

При попълване на данни за доставка на поръчка, Потребителят е длъжен да предостави верни и коректни данни като име, телефон, имейл, адрес за доставка. 

След  като сте направили своята поръчка, ще получите имейл за успешно направена поръчка. 

Доставката се извършва  в часовете от 9.00 до 17.30 часа. Срокът за доставка е в рамките от 1 до 4  работни дни. Доставка не се извършва в неделя и в официални празници. Всички поръчки, заявени до 12.00 часа в работен ден, ще бъдат обработени в същия ден. Поръчки, заявени след 12.00 часа, ще бъдат обработени на следващия работен ден. Възможни са забавяния, за които ще бъдете уведомени от наш служител.

Всички поръчки, изпратени от www.giftbox.bg, са с опция "Преглед". Получателят е длъжен да прегледа продукта в момента на доставката, при предаването й от куриер. В случай на счупен продукт, Получателят изисква от куриерската фирма да се състави протокол и информира незабавно доставчика.

При получаване на поръчката, Получателят е длъжен да изиска от куриера разписка за платената сума. Това е вашата касова бележка съгласно българското законодателство при получаване на пратка с наложен платеж с пощенски паричен превод. Разписката ви е необходима при фактура, рекламация, гаранция, други случаи.

В случай, че  Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерската фирма да получи в срок стоката, Доставчикът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.

 • Пречиствател на въздух - йонизатор вечнозелено растение
 • Пречиствател на въздух - йонизатор вечнозелено растение
 • Пречиствател на въздух - йонизатор вечнозелено растение
 • Пречиствател на въздух - йонизатор вечнозелено растение
 • Пречиствател на въздух - йонизатор вечнозелено растение
 • Пречиствател на въздух - йонизатор вечнозелено растение