• Ваучер за подарък на мъж
 • Ваучер за подарък на мъж [1]
 • Ваучер за подарък на мъж [2]
 • Ваучер за подарък на мъж [3]
   

Ваучер за подарък на мъж

4.53 25
 • Код: VAUCHER02
 • Статус: Наличен
0.00 лв.
 • Срок за доставка: от 22.07.2024 до 24.07.2024
 • Преглед на пратката преди плащане
 • Връщане в рамките на 14 дни
 • Подаръчна опаковка
 • Изпрати като подарък

Опции

Количество:

Ваучер за подарък на мъж е перфектният подарък за всеки повод!

Понякога колкото и добре да познавате хората около вас, все пак се оказва трудна задача да се избере най-правилния подарък за тях. Искате ли тази задача да бъде бързо решена и да спестите време в дълго чудене кое точно да купите ? Нашето предложение е - ваучер за подарък! С подаръчен ваучер може да изненадате свой близък или любим човек с възможността сам да избере продукт/ти от предлаганите на www.giftbox.bg Вие само определяте стойността ваучера, а те сами си избират измежду хилядите подаръци. По този начин ще сте сигурни, че подаръкът е наистина желан и ще се използва с удоволствие. Лесно е, нали ?

Формати на ваучера:
Разпечатан ваучер на хартиен носител, който ще получите като пратка с куриерска фирма и ще платите с наложен платеж.
Електронен ваучер, който ще изпратим на вашата електронна поща. При този вариант плащането трябва да бъде направено предварително с банков превод. Ако желаете, може да бъде изпратен директно на имейла на получателя (необходимо е да го въведете в указаното поле, когато правите поръчката). 

Условия на ползване:
1. Този ваучер за подарък може да бъде на стойност 30, 50 или 100 лв., които ще бъдат приспаднати от сумата на поръчка, направена в онлайн магазин за подаръци www.giftbox.bg
2. За да се използва, трябва да бъде въведен неговият уникален номер в полето за ваучер на страницата на количката преди да се завърши поръчката. 
3. Ваучерът важи за еднократна покупка, която не трябва да е под стойността на ваучера. Ако сумата на избраните артикули надвишава сумата на ваучера, клиентът трябва да доплати разликата.
4. Ваучерът не е поименен и може да се предоставя на трети лица.
5. Ваучерът не може да бъде възстановен за пари.
6. Срок на валидност: 3 месеца

Доставка на заявена поръчка от www.giftbox.bg се извършва с куриерски фирми „Еконт Експрес” ООД  и „Спиди“ АД, съгласно общите им условия: до адрес, посочен от клиента или до офис на куриерската фирма. Дължимата такса за доставка е за сметка на клиента съгласно тарифите на Еконт и Спиди

speedy iconДоставка със Спиди

Формиране на цената за доставка с наложен платеж: Цена доставка + Такса наложен платеж - 0,5 % от стойността на наложения платеж (цената на продукта).

теглодоставка до офис на Спиди
доставка със Спиди до ваш адрес
до 3 кг.4,93 лв.7,44 лв.
до 6 кг.9,00 лв.11,52 лв.
до 10 кг.10,30 лв.12,82 лв.
до 20 кг20,72 лв.20,72 лв.
Всички цени са с включено ДДС. 

Това са ориентировъчни цени. Възможно е да има разлика с вашата доставка при поставяне на маркери чупливо или посока на пратката.

econt iconДоставка с Еконт 

Формиране на цената за доставка с наложен платеж: Цена доставка + Такса наложен платеж + SMS известяване

теглодоставка до офис на Еконт
доставка с Еконт до ваш адрес
до 1 кг.
6,87 лв.8.50 лв.
до 2 кг.8.50 лв.10.14 лв.
до 5 кг.10,79 лв.12.43 лв.
до 10 кг.16.02 лв.17.99 лв.
Всички цени са с включено ДДС.

Такса наложен платеж

1,31 % от стойността на наложения платеж (цената на продукта), ако се заплати в офис на Еконт.

SMS известяване - 0,18 лв.

Това са ориентировъчни цени. Възможно е да има разлика с вашата доставка при поставяне на маркери чупливо, посока на пратката или ползване на различни месечни отстъпки.


В сайта на www.giftbox.bg не може да видите стойността за доставка на пратката. Тя зависи от килограмите на пратката и адреса за доставка. Ние можем да Ви информираме за стойността на доставката, след като ни предоставите необходимата информация за поръчката.

При попълване на данни за доставка на поръчка, Потребителят е длъжен да предостави верни и коректни данни като име, телефон, имейл, адрес за доставка. 

След  като сте направили своята поръчка, ще получите имейл за успешно направена поръчка. 

Доставката се извършва  в часовете от 9.00 до 17.30 часа. Срокът за доставка е в рамките от 1 до 4  работни дни. Доставка не се извършва в неделя и в официални празници. Всички поръчки, заявени до 12.00 часа в работен ден, ще бъдат обработени в същия ден. Поръчки, заявени след 12.00 часа, ще бъдат обработени на следващия работен ден. Възможни са забавяния, за които ще бъдете уведомени от наш служител.

Всички поръчки, изпратени от www.giftbox.bg, са с опция "Преглед". Получателят е длъжен да прегледа продукта в момента на доставката, при предаването й от куриер. В случай на счупен продукт, Получателят изисква от куриерската фирма да се състави протокол и информира незабавно доставчика.

При получаване на поръчката, Получателят е длъжен да изиска от куриера разписка за платената сума. Това е вашата касова бележка съгласно българското законодателство при получаване на пратка с наложен платеж с пощенски паричен превод. Разписката ви е необходима при фактура, рекламация, гаранция, други случаи.

В случай, че  Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерската фирма да получи в срок стоката, Доставчикът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.

 • Ваучер за подарък на мъж
 • Ваучер за подарък на мъж
 • Ваучер за подарък на мъж
 • Ваучер за подарък на мъж
 • Ваучер за подарък на мъж