Подаръци за мама

3.36 87
3.99 лв. 2.99 лв.
Показани 1 от 24 | 242 (11 Страници)

Как да изберем подарък за мама – най прекрасната жена на земята, на която дължим толкова много и никога не можем да се отплатим за него, нито материално, нито на думи? Разбира се, най-важното и тук са отношението и чувствата, с които се подарява, но добре подбраният подарък за майката може да добави специална нотка вълнение и приятна изненада, които да бъдат запомнени за цял живот.

Затова в GiftBox.bg вложихме особено старание в подбора на артикулите в категорията подаръци за майка, за да бъдем в услуга на всяко дете, което иска да зарадва любимата дама, отделила значителна част от живота си за него.

Какви подаръци за мама може да закупите от нас

Тук ще откриете страхотно разнообразие, в което сме отделили специално място на качествените подаръци за рожден ден на мама, за който повод подобава да се подходи с още по-голямо внимание и старание за превръщане на деня в най-специалния за майката.

Подходящ подарък за рожден ден на мама е изисканата картина с релеф и металически отблясъци с благородно покритие, което дори не може да се сравни с нейните обаяние и скъпоценност във вашите очи. А защо да не засвидетелствате още веднъж любовта си към нея със златен медальон с надпис на „на мама с любов“, който тя ще може да носи винаги със себе си и да бъде дарявана с усмивка всеки път, когато очите ѝ попаднат на него.

Търсите оригинални идеи за подарък за майка? Имаме куп специални подаръци за майка, от които може да изберете. Нека ви предложим книжка с 60 изречения за мама, която има изключително сантиментална стойност. Попълнените от вас предварително подготвени изречения ще ѝ донесат радост, умиление, гордост и ще я накарат отново и отново да препрочита посланията, които сте ѝ отправили с този така добре подбран подарък за майка.

Искате да я зарадвате с нещо, което да ползва само тя лично? Подарете ѝ прелестна кутия за бижута за нейната тоалетка или мини кутия за бижута в удобни размери за пътуване, LED огледалце или модни аксесоари и артикули за лична грижа и разкрасяване.

Може би се оглеждате за коледен подарък за мама? Изненадайте я с нещо практично, което ще може да използва редовно като например термо чаша за кафе или чай, бутилка термос или изискан портфейл от естествена кожа.

Покажи още