Подаръци за новородено бебе

4.04 63
Показани 1 от 24 | 42 (2 Страници)

Всеки нов член от семейството винаги е посрещан с радост и любов. Появата на бебе е празник в живота на най-близките му хора, които нямат търпение да му дарят грижа и внимание. Посрещането на малкото човече е повод, който изисква специална подготовка. Тук можем да включим и избора на подходящите подаръци, които родителите на малкото човече ще оценят високо.

Винаги си личи кой подарък е избран специално за повода след като сте отделили време и внимание. Ако за първи път ви предстои да поднасяте подарък към новородено, то със сигурност имате нужда от насоки как да изберете правилния дар.

Ние от GiftBox.bg много добре знаем колко предизвикателна може да е тази задача. Поради тази причина обособихме специална категория в нашия онлайн магазин – Подаръци за новородено бебе. В нея ще намерите оригинални идеи, с които да впечатлите новите родители и да оставите хубав спомен на бебето, което ще оцени стойността му след време.

Какви са традициите при подаряване на подарък за бебе

Най-често подаръците за новородено се поднасят на неговото изписване или на събитието познато още като погача. Това посрещане на бебето се организира на 40-тия ден от раждането, когато майката носи бебето в църквата, след което вече може да го извежда пред хора.

В днешни дни не всички майки спазват този обичай, но все пак много от тях предпочитат да организират парти, на което да покажат бебето на своите приятелки. На този повод поканените дами трябва да са подготвили подарък, който да поднесат на майката и бебето.

Според традицията е задължително да занесете сладко, което да символизира сладкия живот на бебето. На този повод също е прието да се оставят монети от гостенките, които да символизират богатия живот на детето.

Какви бебешки подаръци ще намерите при нас

В категорията Подаръци за новородено бебе сме ви подготвили оригинални идеи, които да поднесете при изписване, посрещане на бебето или на кръщене. Представяме ви луксозни монети с универсални пожелания за бебе, които да подарите на близко до вас семейство, което се е сдобило с рожба:

  • Златна паричка за късмет с пожелание „Бебе”;
  • Паричка за новородено бебе „Честита рожба”;
  • Колекция от три парички „Пожелание за бебе“ – късмет, богатство, любов;
  • Сребърна паричка за новородено бебе с пожелание „Честита рожба“.

Всяка от тези парички символизира най-добрите пожелания, с които орисвате бебето. Тези ценни монети са чудесен подарък за новородено бебе, с което дарявате на малкото човече и семейството му спомен, който не губи своята стойност.

Покажи още