• Philippi поставка за химикали и моливи “zick Zack“
 • Philippi поставка за химикали и моливи “zick Zack“ [1]
 • Philippi поставка за химикали и моливи “zick Zack“ [2]
 • Philippi поставка за химикали и моливи “zick Zack“ [3]
 • Philippi поставка за химикали и моливи “zick Zack“ [4]
   

Philippi поставка за химикали и моливи “zick Zack“

4.6 14
 • Код: PH 209001
 • Бранд: PHILIPPI
 • Статус: Наличен
95.00 лв.
Прегледай преди да платиш
Количество:
Форма за бърза поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

Поставка за химикали и моливи  ZICK ZACK

Материал: никелирана  

Размер: 9 см (h) 

Имате нужда от страхотен подарък, който да поднесете на ваши близки или приятели? Копнеете да не изхарчите твърде много средства, но да се възползвате от въздействието на спонтанността? Произведен от PHILIPPI, този Philippi поставка за химикали и моливи “zick Zack“ ще ви провокира, за да се насладите в пълна степен от удобствата на избрания продукт. Philippi поставка за химикали и моливи “zick Zack“ e продукт с оригинално качество от PHILIPPI.

Вие можете да закупите Philippi поставка веднага на невероятната цена от 95.00 лв. и да се възползвате от личната доставка, за да ощастливите себе си или приятел. Този артикул към настоящия момент е Наличен в каталога ни и можете да го закупите само с клик . Може да поръчате Philippi поставка и на номер 0899 866 520, ако не искате да губите време и наш консултант ще ви ориентира как да завършите своята поръчка в рамките на минута време.

Доставка на заявена поръчка от www.giftbox.bg се извършва с куриерска фирма „Еконт Експрес”  ООД съгласно общите им условия: до адрес посочен от клиента или до офис на Еконт Експрес.

При попълване на данни за доставка на поръчка, Потребителят е длъжен да предостави верни и коректни данни като име, телефон, имейл, адрес за доставка. 

След  като сте направили своята поръчка, ще получите имейл за успешно направена поръчка. Също така наш служител ще се свърже с вас по телефона за потвърждаване  на поръчката от ваша страна, уточняване на наличността на стоката и подробности около доставката. Непотвърдени заявени поръчки не се изпращат.

Доставката се извършва  в часовете от 9.00 до 17.30 часа. Срокът за доставка е в рамките от 2 до 4  работни дни от момента на потвърждаването на поръчката от страна на клиента. Доставка не се извършва в неделя и в официални празници. Всички поръчки заявени до 14.00 часа в работен ден, ще бъдат обработени в същия ден. Поръчки заявени след 14.00 часа, ще бъдат обработени на следващия работен ден. Възможни са забавяния, за които ще бъдете уведомени от наш служител.

Всички поръчки изпратени от www.giftbox.bg са с опция "Преглед". Получателят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката при предаването и от куриер. В случай на счупен продукт Получателят изисква от Еконт да се състави протокол и информира незабавно доставчика.

При получаване на поръчката Получателят е длъжен да изиска от куриера на Еконт разписка за платената сума. Това е вашата касова бележка съгласно българското законодателство при получаване на пратка с наложен платеж с пощенски паричен превод и съгласно споразумение CD96739 между Еконт и собственика на giftbox.bg. Разписката ви е необходима при фактура, рекламация, гаранция, други случаи.

В случай, че  Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерската фирма да получи в срок стоката, Доставчикът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.

Дължимата такса за доставка и транспортни разходи са за сметка на клиента съгласно тарифите на Еконт. Преглед на тарифите на Еконт вижте тук. Тарифен калкулатор на Еконт вижте тук.

В сайта не можете да видите стойността за доставка на пратката. Тя зависи от килограмите на пратката и адреса за доставка. Ние можем да ви информираме за стойността на доставката след като ни предоставите необходимата информация за поръчката.

Всички наши клиенти ползват 3% отстъпка от посочените по-долу цени.

Формиране на цената на доставка с наложен платеж: Цена доставка + Цена наложен платеж + SMS известяване

Цена на доставка на пратката
до 1 кг. до офис на Еконт 5,05 лв.; до  адрес на получател  6.36 лв.
над 1 до 2 кг. до  офис на Еконт 5,56 лв.; до  адрес на получател  7,88 лв.
над 2 до 5 кг. до  офис на Еконт 6,06 лв.; до  адрес на получател  10 лв.

Цена наложен платеж (събиране на сума за цена на продукта)
1,21 % от стойността на наложения платеж (цената на продукта)ако се заплати в офис на Еконт
2,42 % от стойността на наложения платеж (цената на продукта), ако се заплати на адрес.

SMS известяване - 0,18 лв.

В случай, че в населеното място няма офис на Еконт се прилага тарифен код 4.
За подробна справка вижте тук


 • Philippi поставка за химикали и моливи “zick Zack“
 • Philippi поставка за химикали и моливи “zick Zack“
 • Philippi поставка за химикали и моливи “zick Zack“
 • Philippi поставка за химикали и моливи “zick Zack“
 • Philippi поставка за химикали и моливи “zick Zack“
 • Philippi поставка за химикали и моливи “zick Zack“