• Луксозен сет PIERRE CARDIN калъф за документи и ключодържател
   

Луксозен сет PIERRE CARDIN калъф за документи и ключодържател

4.5 22
  • Код: PCS-015
  • Бранд: Pierre Cardin
  • Статус: Наличен
46.80 лв.
Прегледай преди да платиш
Безплатна доставка при поръчки над 99 лв.
Количество:
Форма за бърза поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

Луксозен сет PIERRE CARDIN. Съдържа калъф за документи от естествена кожа и ключодържател поставени в подаръчна кутия Pierre Cardin.

Размери на калъфа: 8/10,5 см

Имате нужда от отличен подарък, който да дадете на роднини или приятели? Искате да не влагате прекалено много средства, но да се възползвате от спонтанността? Изработен от Pierre Cardin, този Луксозен сет PIERRE CARDIN калъф за документи и ключодържател ще ви очарова, за да се насладите в пълна степен от удобствата на избрания продукт. Луксозен сет PIERRE CARDIN калъф за документи и ключодържател e стока с гарантирано качество от Pierre Cardin.

Вие можете да закупите Луксозен сет още днес на страхотната цена от 46.80 лв. и да се възползвате от специалната доставка, за да ощастливите себе си или приятел. Този продукт към настоящия момент е Наличен в нашия каталог и можете да го поръчате само с клик на мишката. Може да поръчате Луксозен сет и на тел. 0899 866 520, ако не искате да губите ценно време и наш сътрудник ще ви ориентира как да приключите вашата покупка в рамките на не повече от минута време.

  • Луксозен сет PIERRE CARDIN калъф за документи и ключодържател
  • Луксозен сет PIERRE CARDIN калъф за документи и ключодържател