Мъж

3.38 94
489.00 лв.
Показани 1 от 24 | 397 (17 Страници)

Всеки рожденик очаква с нетърпение своя празник и винаги има частица вълнение, отредена за изненадата с подаръците, дори и те да не са най-важното на този така специален ден. Затова и всеки гост трябва да отдели внимание в подбора на подаръка, който ще поднесе, най-вече с идеята да уважи подобаващо рожденика и да му създаде допълнителна положителна емоция.

Търсите подарък за рожден ден на мъж, който наближава все повече и вече е крайно време за направата на финалния избор? GIftBox.bg има цяла колекция с неустоими предложения за подаръци за рожден ден на мъже, от която можете да се снабдите с оригинален, интересен, практичен или луксозен артикул, достоен за поднасяне на паметния ден рожден.

Каталог с качествени мъжки подаръци за рожден ден на топ цена

Ние сме спецове в подаръците и сме готови да споделим идеите си под формата на конкретни предложения.

Каталогът ни е толкова богат и разнообразен и постоянно се обновява, защото целта ни е да дадем подходящо решение за всеки рожденик – според неговата възраст, характера и индивидуалността му, интересите му, неговите хобита и нещата, които му доставят удоволствие. Затова и спокойно може да разчитате на онлайн магазина ни за подаръци всеки път, когато ви предстои повод, на който трябва да поднесете нещо специално.

Избираме съвременни артикули с отлично качество, които са достойни и за най-бохемски настроените рожденици. Осигуряваме чудесно ценово съотношение, така че независимо от бюджета ви, да успеете да се снабдите с перфектното попадение, което наистина ще зарадва рожденика.

Идеи за подарък за мъж за рожден ден от GiftBox

Разгледайте каталога ни и ще откриете чудесни опции, както класически, така и нестандартни, сред които съвсем спокойно може да попаднете и на перфектния мъжки подарък за рожден ден, пасващ идеално на вашия рожденик.

Ако вашият приятел е доста кариерно насочен, може да му подарите луксозен бизнес подарък – кожен визитник, луксозен комплект папка с химикал, щипка за пари или стилна термо чаша, в която да носи любимото си кафе при покоряването на поредната сделка.

Той обича стила и винаги се носи спретнато? Може да му подарите авангардна кутия за часовници, елегантни ръкавели, клип часовник или луксозна табакера.

Такива и още много други подаръци за рожден ден на мъж ви очакват на клик разстояние в нашия онлайн магазин за уникални подаръчни артикули.

Покажи още