SPHERAPY

Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)

Продукти от серия Spherapy®

Това са компреси с охлаждащ и загряващ ефект за премахване на болки в ставите, коленете, лактите, във врата и раменете. Използва се иновативна технология съдържаща гел от перли. Гел перлите позволяват на компреса да остане леко мек за да може да приеме необходимата форма на мястото върху което е поставен. Всички компреси от серия Spherapy® са снабдени с еластичен колан, с цел да се улесни поставянето на компреса върху мястото на използване. Едната страна на охлаждащо/загряващите компреси Spherapy® е обвита с плат, с цел да  направи контактът с тялото комфортен. 

Употреба на Охлаждащ компрес Spherapy®:

Необходимо е да изстудите компреса в хладилник или фризер. Поставете компреса върху желаното място. Прилага се за намаляване на температура, главоболие, оток и подуване, за свиване на кръвоносните съдове в кожата. Използва се при травми, изкълчени стави, възпаления.

Употреба на Загряващ компрес Spherapy®:

Необходимо е да загреете компреса в микровълнова фурна. Поставете компреса върху желаното място. Топлината разширява кръвоносните съдове, подобрява кръвообращението, повишава притока на кръв, кислород и хранителни вещества. Този компрес понижава болки в ставите, мускулите и сухожилията. Прилага се за намаляване на мускулни спазми, за подобряване на движенията и гъвкавостта в ставите. Използва се при напрежение, схващане, контузии, артритни болки и синузит.

Покажи още