Статуетки

4.46 74
56.00 лв.
177.00 лв.
136.00 лв.
197.00 лв.
197.00 лв.
169.00 лв.
127.00 лв.
149.00 лв.
167.00 лв.
174.00 лв.
187.00 лв.
69.90 лв.
159.00 лв.
159.00 лв.
Показани 1 от 24 | 117 (5 Страници)

Статуетките са различни по размер фигури, изработени от разнообразни материали, изобразяващи животни, човешки фигури и други елементи с определена символика. Те се използват, за придаването на допълнителна естетическа стойност на определено помещение, като детайли допълващи интериора на дома. Някои имат сантиментална и емоционална стойност за притежатели си и са изключително ценни елементи, важни исторически или пазещи спомени.

Какви статуетки ще откриете в категорията

В категорията статуетки в нашия онлайн магазин за подаръци Giftbox.bg ще откриете богато разнообразие от продукти. Предлагаме различен вид статуетки, в разнообразни форми, размери и изработени от различен материал. Те са стилни, елегантни и придаващи завършеност на всяка стая във вашия дом.

Можете да закупите статуетка за подарък, за да зарадвате близък човек с красив аксесоар, с който да украси дома си и който ще се запази непокътнат във времето и ще му напомня за вас и за дадени моменти.

Без значение дали поводът е рожден ден, годишнина или Коледа, статуетките за подарък са идеалното решение. Разнообразието им от размери и различни елементи, които изобразяват гарантира, че ще намерите продукт съобразен с интересите и индивидуалността на всеки. Красива фигура, който изобразява любимото им животно например ще е страхотен аксесоар, който да им носи естетическа наслада и приятни спомени за празника им.

Статуетките без значение от формата си, цвета и размера, са направени така че винаги да изглеждат стилни и допълващи едно помещение. Те могат да минималистични или с много детайли, в различни цветове и с различна стойност. Това ги прави изключително универсални като продукт, украсяващ нечии дом.

Те са подходящ подарък, с който освен да зарадвате роднини и приятели, можете да зарадвате себе си. Може да изберете продукт носещ определена символика за самите вас или такъв, който се съчетава успешно с обзавеждането ви, носейки завършеност и красота в дома ви.

Ако вярвате в суеверия може да изберете статуетка, привличаща късмет или пари в дома или символ защитаващ го от „лоши очи“ Всичко зависи от личните ви предпочитания и изисквания. Тя ще остане част от дома ви и интериора ви и ще ви носи красота, защита и емоционална стойност. Изберете подходящата статуетка спрямо целите и визията си, за да и се радвате дълго време, без да ви омръзва.

Доверете се на нас и разгледайте широката гама от продукти, които предлагаме. Те са здрави, стилни различни по цвят и вид, подходящи за всеки повод и вкус. Подарете на близките или на себе си вечен спомен и емоция, като изберете правилната статуетка за целта.

Покажи още