Тави за печене във фурна

329.00 лв.
199.00 лв.
249.00 лв.
199.00 лв.
219.00 лв.
Показани 1 от 24 | 51 (3 Страници)

Всяка една домакиня се стреми към това винаги да има на разположение различни като размер и предназначение съдове, които да използва във фурната, дори и такива, влизащи в приложение веднъж или два пъти в годината. За да бъдем максимално полезни на нежната половина, то ние създадохме цяла една категория, включваща висок клас тави за печене във фурната.

Тави за печене - от какви материали са изработени

Всички те биват изработени от специални материали, които не позволяват захабяването на съда след няколко използвания, дори и на максимални градуси. Освен това са с незалепващо покритие и не е нужно да поставяте хартия за печене, тъй като сладкиша, соления кекс или ястието, което приготвяте, няма да остави отпечатък върху дъното или стените на съда.

Някой от домакините, на които съвсем скоро им се е наложило да стъпят в длъжност, навярно не са запознати с предназначението на всеки един от съдовете, които ще срещнат в тази категория. Нека не забравяме, че сред тях има такива, които са с оребрено дъно. Те са крайно подходящи за изпичане на всякакъв вид месо, като най-често биват предпочитани за приготвяне на по-големи количества телешко или свинско. Освен това разполагаме и с предложения, изцяло изработени за сладкиши. Те са далеч по-плитки като модел и са подходящи за пайове или други подобни сладки изкушения.

За да не ви оставяме да гадаете и да изпитвате трудност при избора на тави за печене, то ние ви предлагаме да се допитате до обслужващия персонал, който е в готовност във всеки един момент да ви съдейства, така че най-сложният казус да остане в миналото. Можете да превърнете кухнята в далеч по-функционална и завидно да подобрите готварските си умения, благодарение на съдовете и тави за печене, подредени в този раздел.

За направата на всички тях се използва висок клас материал, който е тестван многократно. От вас. Ние ви гарантираме за качеството на продуктите. Всеки един от тях е с ясен произход. Доверете ни се и заедно можем да творим множество кулинарни шедьоври, на които да се възхищават вашите гости.

Покажи още