Подарък за имен ден на дете

4.70 69
Показани 1 от 24 | 52 (3 Страници)

Всеки празник е по-весел и вълнуващ, когато става въпрос за специален ден на някой малчуган. И е съвсем нормално всеки да се опита да обсипе мъника с пожелания и подаръци, които да го накарат да се чувства наистина специален и оценен.

Искате да очаровате любим малък приятел за предстоящия му имен ден? Търсите подарък за имен ден, защото детето ви е поканено на празника на съученик или приятел или сами сте се сетили да го изпратите на училище с подобаващ подарък? GiftBox.bg има няколко уникални предложения, които може да се окажат точното попадение, носещо радост и вълнение на малкия именяк.

Каталог с интересни и практични подаръци за имен ден на дете

Разгледайте нашите предложения – тук има подаръци с различна тематика, универсални и унисекс решения, както и такива, специално подбрани за момичета или момчета.

Решили сте да подарите нещо интересно и оригинално, което друг не се е сетил да поднесе на имения ден на мъника? Прегледайте нашите ефектни 3D LED лампи за шкаф, бюро или етажерка, които може да се използват като красива декорация през деня и нощна лампа с деликатна светлина през нощта. Имаме много тематични предложения за любителите на мотори, футбол, фотография и пр., с които може да очаровате детето, според неговите интереси.

Искате да подарите нещо красиво, практично и полезно? Изберете стилна касичка за детската стая, която ще е красиво украшение, но и ще помогне на детето да расте в опитомяване на умения за спестяване и финансова независимост.

Термо бутилката също е много практичен подарък и бързо може да влезе в ежедневна употреба и да се превърне в любимия аксесоар за училище на детето. Изберете такава в красиви цветове и багри и се погрижете за малчугана, който винаги ще има свежа вода или от любимия чай под ръка. Чудесен аксесоар за училище може да бъде и друг подарък за имен ден на дете – специална охлаждаща чанта за храна.

За по-малките именячета можем да предложим специални детски комплекти за хранене – страхотен персонален подарък, който ще се хареса и на мъника, и на неговите родители.

Вземете своя подарък за имен ден на дете още сега с няколко клика

Вече сте избрали топ подарък за имен ден на дете, който сте сигурни, че ще зарадва именяка? Не се колебайте да поръчате още днес през онлайн кошницата ни и да се подсигурите с навременното пристигане на подаръка за специалния празник на името на детето.

Покажи още