Чаши за напитки за подарък

4.69 52
110.00 лв.
89.00 лв.
72.00 лв.
89.00 лв.
72.00 лв.
489.00 лв.
Показани 1 от 24 | 133 (6 Страници)

Изборът да купите чаши за подарък разкрива пред вас големи възможности и ви позволява да се спрете на нещо, което е близко до културата и манталитета на човека срещу вас.

Дали ще е комплект чаши за уиски за зет ви, който си пада по шотландската напитка, дали е чаша за кафе за рождения ден на колежката или чаша за чай за имен ден за майка ви, изборът е винаги подходящ.

Чаши за подарък - защо са добър избор

Чашите са много практичен и полезен избор, когато искате да направите подарък. Те съчетават две много ценни качества. От една страна, те са много практични и човекът, на който ги подарите, при всички положения ще ги използва.

Хората използват множество различни видове чаши всеки ден за консумация на всевъзможни напитки (алкохолни и безалкохолни, топли и студени), ето защо те са много полезни и функционални предмети.

В същото време, това е избор, който означава, че няма похарчите голяма сума пари. Разбира се, това съвсем не означава, че подаръкът ви ще изглежда евтин - тъкмо напротив.

Ако изберете някое от предложенията на Giftbox.bg, ще можете да изненадате своите роднини, приятели и колеги с нещо, което със сигурност няма да ги остави безразлични.

Подходящата чаша за подарък може да покаже добър вкус и отношение

Чаши често се асоциират с елегантност и стил. Подаряването на красива чаша може да бъде жест към почитателя на определен вид напитки или човек, който цени високото качество на предметите, с които се обгражда.

Термочашите на Giftbox.bg и халбите за бира са добър пример за предмет, който ще бъде оценен по достойнство. От своя страна, чашите за вино, уиски и ракия са идеални ако подаръкът е насочен към конкретен вид питиета.

По какъв повод може да се даде чаша за подарък

Чашите често се избират като подарък за празници, като рождени дни, сватби, Коледа и други специални поводи. Те създават атмосфера на празник и често са част от традиционните подаръци.

От своя страна, чашите за топли напитки могат да се определят като традиционен подарък за колеги, тъй като в чашата няма послание, но в същото време тя може да покаже мил жест.

Ако човекът има някакво специфично хоби или интереси свързани с конкретен вид напитка, подаряването на чаши, свързани с този негов интерес, може да бъде уместен и подходящ избор.

За натурите с по-купонджийски нрав, можете да изберете комплект за шотове с форма на рулетка, а за ценителите на качествената бира, можете да заложите на ръчно изработена халба от ковано желязо. Вие решавате!

Покажи още