Подаръци за абитуриенти

4.25 59
389.00 лв.
269.00 лв.
Показани 1 от 24 | 157 (7 Страници)

Завършването на 12-ти клас е важно събитие, както за абитуриента, така и за неговите най-близки хора и роднини. Затова и го празнуваме подобаващо. Искате да се отличите от останалите гости и да подарите нещо различно от просто плик с пари или пък умувате какво да добавите към него, за да остане нещо за спомен на зрелостника?

Попаднали сте на точното място, тъй като GiftBox.bg изобилства от идеи за подарък за абитуриентска, които не само могат да разбудят вдъхновението ви, но и да решат проблема със закупуването на подарък.

Подходящ подарък за абитуриент, който да остави добро впечатление

Няма нужда да купувате подаръци, които просто ще стоят на рафта и ще бъдат забравени изпод праха. При подбора е важно да изберете нещо, което ще бъде използвано и полезно.

Страхотен луксозен подарък за абитуриенти са комплектите с качествени аксесоари. В нашия онлайн магазин ще намерите различни практични и елегантни кожени принадлежности, сред които и сетове с мъжки портфейли, химикал и ключодържател.

Друг изискан тип подаръци за абитуриенти са ръкавелите, които може да се окажат и ефектно допълнение към абитуриентския костюм на завършващия.

Ако вашият близък обича да носи часовници, може да му подарите стилна кутия за прилежното им съхранение.

Наскоро абитуриентът е получил първото си возило? Ефектен подарък за абитюрент в такъв случай би бил луксозният ключодържател за новата кола на завършващия. В нашия онлайн магазин ще откриете още много други подходящи предложения, които да направят ефектна изненада за специалния ден на вашия близък.

Подарък за абитуриентка – с какво да зарадвате младата дама

Част от гореизброените подаръци за абитуриентска са подходящ вариант и за момичета. Ето още няколко предложения, които може да ви вдъхновят за паметния бален ден.

Сантименталното нежно и деликатно бижу винаги е добър вариант за подарък за такива специални дни. То не само може да се използва като ефектно и практично украшение, но и ще носи мил спомен на своята притежателка.

Кутията за бижута също е много добър вариант, тъй като със сигурност ще влезе в употреба и то нееднократно.

Сребърният сувенир също би бил оценен по сантиментална стойност от абитуриентката.

Универсални подаръци за абитуриенти

Искате да пожелаете подем в кривата нагоре на своя близък? Добър подарък за абитуриентски бал в този случай би била монетата за успех, която да ориса съдбата на зрелостника.

Може да подарите и 3D LED лампа с любимото хоби или желаната професия на абитуриента, например фотоапарат като ефектно допълнение към плика с пари.

Покажи още