Подаръци за дете

4.50 63
Показани 1 от 24 | 105 (5 Страници)

Предстои първият рожден ден на любим мъник, когото нямате търпение да видите отново и да зарадвате с нещо интересно и занимателно? Играчката е първият подарък за дете на 1 год, за който се сещате? Най-вероятно всички останали гости на събитието са помислили по същия начин и детето ще бъде презадоволено от играчки, които не се знае за колко точно време ще ангажират интереса му.

Затова в GiftBox.bg изграждаме колекция с детски подаръци, които да внесат по-различна стойност на дара, който поднасяте. Искате да подарите нещо полезно, нещо практично и което ще остане за дълго време в притежанието на детето като мил спомен за детството? Ето и нашите предложения за уникални подаръци за децата, с които да изпъкнете сред останалите гости.

Подарък за дете на 1 годинка

Уместен подарък за дете на 1 година, който може да поднесете с няколко малки цветни играчки, с които детето ще има интерес да се занимава са украшенията и аксесоарите, които могат да останат като перманентен спомен от детството.

За първия рожден ден на детето спокойно може да подарите уникална златна паричка за бебе за късмет с пожелания. Тя ще послужи и като мил спомен за вашата грижа в дните, в които мъникът не е могъл още да се ориентира в средата, но със сигурност се е радвал на любовта на околните – страхотен подарък за кръщене, рожден или имен ден от любимите леля, чичо, вуйчо, вуйна, баба или дядо.

Добавете такъв символичен бебешки подарък и след време, когато детето порасне все още ще има един спомен за вас от детството си.

Подарък за дете на 2 годинки

Подходящ подарък за дете на 2 години са детските прибори за хранене, както и цялостните детски комплекти за хранене. На тази възраст е време малчуганът да започне да борави самостоятелно с пособията за хранене, затова този подарък е наистина добре обмислен, практичен, полезен и ще се хареса и на родителите.

Качествени подаръци за дете на разумна цена

Отличен подарък за дете на 3 години може да бъде украшение с буквичката на детето, което да се постави на любими негови принадлежности. Страхотен подарък за завършване на детска градина, както и подходящ подарък за дете на 7 години са бутилките, термо чашите и термосите, които детето ще може да носи навсякъде със себе си и винаги да бъде добре хидратирано.

Всичко това може да поръчате още днес на GiftBox.bg и да се възползвате от чудесната цена на тези практични и красиви артикули.

Покажи още