Пепелници

4.42 72
Показани 1 от 11 | 11 (1 Страници)

Пепелниците са едни от задължителните вещи, които ще намерите във всеки дом. Независимо дали в дома живеят пушачи или не, винаги се намира поне по един пепелник. За вас, за гости или просто оставен от предишни собственици на дома. Винаги има нужда от един пепелник за някои моменти.

Дори вие да не сте пушачи, то със сигурност имате роднини или приятели пушачи, на които ще им е от полза, когато ви дойдат на гости. За да сте подготвени в тези моменти или ако вие самите сте пушачи и търсите стилен  практичен пепелник, ние от онлайн магазин GiftBox.bg сме ви подготвили огромно разнообразие от уникални пепелници за дома ви.

Какви пепелници ще откриете при нас

Пепелниците освен практични и удобни за ползване, могат да бъдат и изключително стилни аксесоари за дома. Не е задължително да криете пепелника, всеки път когато дойдат гости, защото е грозен и не се вписва в обстановката, той може не само да се вписва, но и да я допълва. Когато избирате пепелник, няма нужда е невзрачен и безличен, можете да изберете истински шедьовър, който да изглежда добре в дома ви.

В нашата категория пепелници ще намерите богато разнообразие от уникални и практични продукти. Всички те са подходящи както за вашия дом, така и за подарък на някой, както аксесоар при купуване на нов дом или на някои повод за на ваш близък човек пушач.

При нас можете да разгледате по-класически и изчистени варианти на пепелници, както и такива със смели форми, забавни мотиви и ярки цветове. Изберете пепелник за пури или обикновени цигари, а можете да закупите и уникалните ни джобни пепелници, които да компактни и удобни за използване навън.

Всички наши продукти са изработени от качествени материали, за да им се радвате и да ги ползвате дълго време. Можете да избере по-големи или по-малки модели, в зависимост от нуждите и предпочитанията ви. Ако подарявате пепелник на някой близък пък изберете модел и цвят, отразяващ индивидуалността му и подхождащ на интериора в дома му. Със сигурност ще го зарадвате с този необичаен, практичен подарък.

Всеки пушач би се зарадвал на това да има качествен и красив пепелник, а не обикновен и стар. Подарете си усещането да притежавате хубава вещ, която ще ползвате ежедневно, чувство на красота и удобството от използването ѝ. Без значение дали купувате пепелник за вас или за подарък, нашата богата селекция гарантира, че ще изберете най-точния пепелник, според целите и изискванията ви. Доврете си на качеството и със сигурност няма да съжалявате!

Покажи още