18 рожден ден

4.23 85
Показани 1 от 24 | 25 (2 Страници)

18 рожден ден е най-чаканият от всички рождени дни. Това е празник на младостта, на който тийнейджърите стават независими. Разбира се, независимостта идва под ръка с отговорността, но нека оставим това след партито за 18 рожден ден, което трябва да е грандиозно и много весело.

Получаването на подаръци е една от любимите части от празника на всеки рожденик. Тук не говорим за неща, които подаряваме всяка година като дрехи или козметик. Подаръците за 18-ия рожден ден трябва да бъдат особено значими и подходящи за този важен етап в живота на младежа.

Много хора изпитват затруднения в избора на оригинален подарък за 18 рожден ден. Ние сме тук за да ви дадем интересни предложения, с които да разчупите подаряването на еднообразни подаръци. С радост ще ви запознаем с най-интересните артикули, които са подходящи за подарък за 18 рожден ден на момчета и момичета.

Уникални идеи за подаръци за 18 рожден ден момче

Младите господа те първа развиват своите умения в различни сфери и откриват себе си. На тази възраст младежите се интересуват от спорт и активен начин на живот. В същото време те вече са загърбили игрите и започват да живеят по-осъзнат и подреден живот.

Представяме ви една смарт джаджа, която е чудесна идея за подарък за 18 рожден ден момче. Това е Смарт устройство с безжично зарядно за телефон, часовник, високоговорител и лампа. Този мултифункционален подарък за рожден ден представлява комбинирано устройство, което спестява бъркотията от използването на всички зарядни устройства.

Тази интересна джаджа има следните функции:

  • Нощна LED лампа;
  • Дигитален часовник с будилник;
  • Bluetooth високоговорител/колонка;
  • Безжично зарядно устройство за телефон;
  • Мобилно приложение за управление на смарт устройството.

Сами може да се убедите колко много предимства има това устройство след като комбинира всички тези функции. Това прави тази джаджа много подходящ подарък за мъж, на който му е дошло времето да стане по-самостоятелен.

Подаръци за 18 рожден ден момиче – с какво да зарадвате дамите

Тази възраст е специална за всяка млада дами. След като навърши 18 години момичетата вече са възприемани като красиви млади жени, на които предстои да встъпят в света на възрастните.

Представяме ви една идея за нежен и изискан подарък, който момичетата ще оценят високо. Изберете сребърно колие в подаръчна кутия роза от онлайн магазина на GiftBox.bg. Това е красив и стилен подарък, който да разтопи сърцето на вашето любимо момиче и да го зарадва по повод 18-ят му рожден ден.

Нека не забравяме, че това е един от най-специалните дни в живота на човек и заради това си заслужава да отделите повече внимание и време при избора на подходящия подарък.

Покажи още