Подаръци за нов дом

4.72 78
489.00 лв.
269.00 лв.
Показани 1 от 24 | 77 (4 Страници)

Много млади семейства мечтаят да имат свой собствен дом, където да цари хармония и разбирателство. Разбира се, покупката на жилище е сериозна инвестиция, но тя остава за цял живот. Ако и на вас ви предстои посещението на новия дом на ваш приятел, то е добре да знаете, че трябва да поднесете подарък към собственика.

Тези подаръци са по-специални от обикновените дарове за рожден ден. Тяхната цел е да поднесете нещо, с което да допринесете към уюта и приятната обстановка, която има новото жилище.

Съветваме ви да отделите специално време и внимание в избора на подаръци за нов дом, с което да покажете на вашите приятели радостта си от тяхната покупка.

Не се притеснявайте, ако за първи път ви предстои да избирате подарък за нова къща. Ние сме специалисти в предоставянето на богата селекция от идеи за подаръци за различни поводи и хора от всякакви възрасти.

В онлайн магазина на GiftBox.bg ще намерите оригинални предложения за подаръци за нов дом, с които да зарадвате новите собственици. По този начин може да си спечелите части покани в къщата на своите обичани приятели.

В следващите абзаци ще ви представим някои идеи, които са подходящи за използване в домакинството или предлагат други полезни функционалности.

Подаръци за домакинството

Много често в суматохата около нанасянето е възможно новите собственици да пропуснат да допълнят домакинството си с най-необходимите предмети. Дори и ако са го направили комплект красиви чаши никога няма да им е излишен, когато посрещат голям брой гости.

В нашето портфолио може да изберете няколко комплекта интересни чаши за кафе или вино, които да поднесете като подарък на новодомците.

Друг оригинален и практичен подарък, който ще намери приложение във всяко едно домакинство е пречиствател за въздух във формата на йонизатор вечнозелено растение. Този уред ефективно пречиства въздуха в дома и гарантира повишаване на качеството му.

Не на последно място ви представяме един полезен кухненски уред - мини кухненски чопър с две купи и USB зареждане. Гарантираме ви, че този подарък ще бъде високо оценен от всяка домакиня.

Практични подаръци за нова къща

Всеки нов дом се нуждае и от практични джаджи, които да улеснят живота на собствениците. Представяме ви часовник с безжично зарядно за телефон, който е  модерно мултифункционално устройство с LED дисплей. Това е практичен уред, който трябва да бъде наличен във всеки дом.

Друга много интересна джаджа, която може да поръчате от нашия онлайн магазин е луксозен подарък тип Смарт устройство с безжично зарядно за телефон, часовник, високоговорител и лампа. Този уред ви предлага много функции събрани в едно устройство, което го прави много практичен и интересен.

Покажи още