Приятел

4.49 85
489.00 лв.
Показани 1 от 24 | 248 (11 Страници)

Изборът на подарък за приятел не е толкова лесен, дори и да познаваме този човек от дълги години. Всяка година се стараем да поднесем оригинален подарък, който да бъде по-интересен от миналогодишния.

Поради тази причина е абсолютно нормално да се изчерпаме от идеи и да не знаем какво да купим. Задачата става още по-трудна, когато вашият приятел не ви дава дори и минимална подсказка от какво има нужда. В тези моменти трябва да експериментирате.

Точно за такива ситуации създадохме нашата колекция от подаръци за приятел, с които ще успеете да изненадате и най-капризният човек във вашето обкръжение. В нашето портфолио сме подбрали интересни и оригинални артикули, които имат както практично предназначение, така и забавна слава.

Всеки предмет е избран поради отличителните си характеристики, които го правят уникално предложение за подарък за приятел. Ние от Giftbox.bg се стараем периодично да обновяваме нашия асортимент, за да ви предложим още по-интересни и забавни подаръци, с които да зарадвате най-близките си хора.

Подарък за приятели – оригинални идеи за най-специалните хора

В тази категория в нашия онлайн магазин меко казано може да прекарате часове в избор на най-интересния подарък. Това е така, защото включихме изключително много артикули изработени от различни материали, които имат определено предназначение или са по-скоро са весели и непринудени.

Нека разгледаме някои от тях:

  • LED декоративни лампи

Тази интересни лампи се предлагат под формата на различни предмети. Може да изберете от LED лампа мотор, слушалки, лодка, бутилка Jack Daniel’s, фотоапарат, футболна топка и много други.

  • Декоративни чаши и бутилки

Това са изискани предложения за подарък, които могат да бъда поднесени като дар за специален повод като юбилей или имен ден. Подобен тип артикули ще намерите в много различни форми и големина  в категорията Подарък за приятел.

  • Кожени колани и портфейли

Ако поднасяте подарък на мъж, то никога няма да сгрешите ако заложите на стилен колан или портфейл. Не забравяйте да поднесете портфейла със стотинка в него.

  • Кухненски принадлежност

Това са най-практичните идеи за подарък, които са високо ценени от любителите на вкусната храна. От нашия онлайн магазин може да поръчате няколко комплекта ножове, сетове за мезета и сирена, блендер с USB зареждане и други интересни кухненски пособия.

  • Сувенири

Сувенирите са перфектно допълнение към основния подарък. В нашия асортимент може да избирате сред множество интересни статуетки, чаши, красиви бутилки, компаси и интересни монети.

Ето, че сами се убедихте в изключително голямото разнообразие от интересни подаръци за приятели, които може да намерите при нас. Не се колебайте повече, а изберете подаръка за вашия приятел и заявете поръчката.

Покажи още