Подаръци за годишнина от сватбата

Показани 1 от 24 | 437 (19 Страници)

Настъпи момента за отпразнуване на вашата годишнина и вие все още не сте измислили подходящ начин, по който да зарадвате вашата половинка. Искате тази година, жестът ви да бъде наистина запомнящ се и да накара сърцето на най-скъпия ви човек да затупти от щастие? Ние знаем как да постигнете всичко това, без да се налага да инвестирате цяло състояние средства за покупката на самолетни билети или екзотични пътувания до скъпи дестинации.

Доверете ни се и заедно можем да постигнем много повече, отколкото подозирате. В категорията „годишнина“ ще откриете уникални идеи, които нямат аналог. Тук сме селектирали изненади, за които ви гарантираме, че вашите половинки дори не са и чували. Дайте воля на въображението си и се потопете в света на предметите със сантиментална стойност.

Подаръци за годишнина за жени

Всички ние сме наясно с това, че жените са нежната половина и единственото, за което те копнеят са поне няколко комплимента на ден и прецизно избрани подаръци за годишнина от сватбения им ден. Ако искате да накарате вашата любима да засияе от щастие, то не пропускайте да й подарите албум за снимки.

Да, за повечето мъже това може и да изглежда изтъркано, скучно и досадно, но не забравяйте, че светогледът на една дама се различава много от този на един мъж. Ако за мъжете това е комерсиално, то женският поглед го оценя като нещо мило и сантиментално. Освен това не можете да си представите с какво желание вашата мила съпруга ще изпълва подаръка ви със снимки от моментите съвместен живот.

Разбира се, че това е само едно от предложенията, които сме подготвили за вас. Разполагаме и с още много други идеи, на които да отделите малко внимание и време. Можете да поднесете още статуетка под формата на златна роза, сребърен лебед или друга фигура, олицетворение на женствеността и красотата.

За тези от вас, на които им предстои да изненадват жена с изключително чувство за хумор по повод нейната годишнина, то ние предлагаме още забавни и хумористични статуетки на булката беглец и други подобни, умеещи да приковават вниманието и да предизвикват усмивки.

Изненади за мъже за годишнина от сватбата 

Противно на схващането, че мъжете са онази половина, която в никакъв случай не проявява капризи и предпочитания, относно подаръците, които получава, то ние сме подредили цяла една категория с най-разнообразни предмети, имащи за цел да задоволят вкусовете дори на най-претенциозните господа.

Какво ще кажете за кутия за часовници, в която вашите господа да подредят всички налични бижута, които да им бъдат под ръка в ежедневието? Не бяхте се сещали за този жест, нали? Ние проучихме внимателно както мъжката, така и женска психика и на базата на това сме ви подготвили стотици изкушаващи предмети, подходящи за подаръци за годишнина.

Покажи още