Стикери за стени, баня, мебели

4.69 51
3.00 лв.
Показани 1 от 24 | 32 (2 Страници)

Стикерите, предназначени за залепяне на стените, в банята и по мебелите са атрактивен начин за украса на дадено помещение, без да се харчат много пари и да се правят трудно оправящ се  промени за стените и мебелите. Стикери се ползват около определени празници – например Коледа или за украса на банята или детската стая.

Стикерите се отлепят и залепят бързо и променят вида и настроението на различните помещения в дома, без да се прави коренна промяна и без да има нужда от ремонтни дейности.

Какви стикери ще намерите в категорията

В категорията стикери за стена, баня, мебели на нашия онлайн магазин Giftbox.bg ще намерите богато разнообразие от стикери, с които да украсите дома си и да придадете нов стил на помещенията.

Ще намерите различни стикери за стени в разнообразни цветове и форми. Можете да намерите коледни стикери, с които да придадете допълнително настроение на дома си или стикери за детска стая, с които несъмнено ще зарадвате детето си. Ще намерите и разнообразни стикери за баня и стикери за кухни.

Използването на стикери в различните част от дома има различна стойност. Използването им в детската стая например е начин да разведрите пространството на вашето дете с любимите му герои от комикси, филмчета или игри. С използването на стикери в стаите на децата си, ще получи изглед на стаята по типично детски, забавен начин, без да се налага да пребоядисвате стените или да правите различни декорации по тях.

Можете да налепите и лепенки по стените изобразяващи любимите животни на децата ви или различни форми, които харесват. Стикерите се лепят и отлепват лесно и могат да бъдат поставени от децата ви на местата,  които им харесват.

Стикерите за стени освен за детската стая са подходящи за кухнята, хола, банята и всяка друга стена по ваш избор. Различните им форми, цветове и размери предлагат по нещо за всеки и се предлагат във вид и големина, подходящи за всеки стил на отделните помещения.

Стикерите в банята пък са перфектния начин да добавите цвят и мотиви към по-семпли плочки на банята. Можете да изберете между морски мотиви, цветни декорации или забавни елементи, за да украсите вашата баня.

Използването на стикери е лесно и забавно и понякога само един стикер е достатъчно да промени цялостната визия и усещане, което носи дадено помещение. Разгледайте нашите предложения и изберете форми и размери според вкуса и личния ви стил. Не се страхувайте да добавите цвят на голите, скучни стени в домовете ви и намерете подходящи продукти за вас!

Покажи още