Декантери за вино, вода и бутилки за алкохол

75.00 лв.
Показани 1 от 24 | 26 (2 Страници)

В нашия онлайн магазин ще откриете цяло едно разнообразие от висок клас декантери за вино, които гарантирано ще променят цялостната визия на всяка една трапеза. Грижливо и внимателно сме подбрали цялото това разнообразие, така че най-капризните вкусове да бъдат задоволени. Ако се чудите дали да инвестирате парите си в покупка на такъв вид съд, то ние ви съветваме да побързате, защото може друг да ви ги отмъкне из под носа.

Защо да закупите декантери за вино – каква е тяхната роля?

Декантерите са онази посуда, която всяка една дама трябва да притежава, стига да уважава себе си. В този вид съдове бихте могли да съхранявате различни видове алкохолни и безалкохолни напитки, като уиски, вино, вода и други.

Едни от най-предпочитаните съдове са онези, служещи за поднасянето на вино. В повечето случаи производителите са се стремели да ги произвеждат с вместимост 750 литра, толкова колкото е съдържанието в една бутилка.

Още преди десетки години този тип подноси за вино са били предпочитани от изисканите и класни люде, чиито статут е по-висок, в сравнение с този на простолюдието. Съдът се е превърнал в предпочитан, поради простата причина, че наподобява въртенето на дегустационната чаша, при което се отделят много по-голямо количество ароматни вещества. Друга основна причина за използването на декантери за вино, е че те позволяват на напитките да дишат. Звучи страхотно, нали?

Материалите, които биват използвани за изработката на този вид класни и луксозни съдове са:

  • Стъкло;
  • Дърво;
  • Порцелан;
  • Корк;
  • Съчетания между тях.

Това са основните материали, които производителите използват, за направата на красивите съдове, достигащи до вас. Разгърнете избора си сред богатия ни коктейл от предложения. Вярваме, че тук ще откриете решение, отговарящо изцяло на вашето търсене, предпочитания и вкусове. Освен това ние знаем кое е най-доброто за вас и ви го предлагаме на цени, достъпни за масовия потребител.

Пъстрите цветове, покриващи всичките тези бижута, са перфектно и незаменимо допълнение към всяка една трапеза, независимо дали става въпрос за обикновен обяд, вечеря или празнично събиране с приятели и семейство.

Друга основна причина, заради която наистина си заслужава да се превърнете в собственик на някой от нашите декантери или гарафи е фактът, че те умело ще запълнят липсващото звено от пъзела, явяващ се като вашата трапеза. Масата ви би изглеждала далеч по-стилна и подредена с вкус към най-дребните детайли. Тези съдове не просто имат за цел да ви послужат като съхранение на различни по вид напитки, но също така допринасят за цялостния уют, който се създава в домовете ви.

Ако ли пък сте поканени на парти или друг вид празненство и все още се колебаете какъв подарък да поднесете на домакините, то не губете време, а изцяло ни се доверете. Вашата инвестиция ще бъде напълно оправдана, а получателят ще се чувства истински поласкан от милия жест. Доверете ни се и заедно ще превърнем всеки един рожден ден, имен ден или друго тържество в запомнящо се и неотразимо.

Покажи още