Подаръци за имен ден на жена

4.11 64
3.99 лв. 2.99 лв.
Показани 1 от 24 | 356 (15 Страници)

Цветя, нещо сладичко и красива картичка – колко често подарявате едно и също за имен ден на различни приятелки? Има защо класиката да е класика, но GiftBox.bg може да ви предложи нещо различно, оригинално и впечатляващо, с което да разчупите поредицата от скучни армагани и да направите деня на любимата си приятелка още по-специален. А тя го заслужава, нали?

Разгърнете смело колекцията ни от уникални подаръци за имен ден на жена и се потопете в свят на идеи, вдъхновение и нестандартни решения, създаващи истинско вълнение. Възползвайте се от предимството да поръчате онлайн и да не се занимавате с обикаляне на магазини и гравитиране към изтъркани подаръци.

Страхотен подарък за имен ден на жена на изгодна цена

Какво прави един подарък за имен ден на жена добър? На първо място са чувствата, с които е поднесен, а след това е съобразяването с индивидуалността, характера, интересите и предпочитанията на адресата на подаръка.

След като става въпрос за имен ден на жена, тук може да си позволите да вкарате и сантиментална нотка и символизъм, който дамите оценяват най-добре. Ние сме се погрижили тук да откриете необходимото разнообразие, така че да може да се съобразите с всички индивидуални черти от характера на празнуващата дама.

Все пак искате да поднесете цветя? Защо да не изберете вечни такива? Ние можем да ви предложим чудесни оригинални варианти като красива LED декоративна лампа в 3 измерения във формата на цветен букет или пък ароматен сапунен букет рози.

Искате да подарите нещо символично за късмет? Разгледайте златните ни и сребърни монети, медальони и талисмани, които могат да бъдат страхотен подарък за имен ден на жена, която обича да носи късметливи вещи със себе си.

Приятелката ви обича бижута и има куп такива, които обича да сменя постоянно? Изберете красиво колие, с което да допълни колекцията си или пък ѝ подарете кутия за бижута. Ако тя пък вече има такава, може да изберете кутийка в размер за пътуване, така че винаги да има своите ценни аксесоари под ръка.

Дамата, на чийто празник сте поканени обича да чете и пише? Може да подарите на жена луксозен комплект тефтер и химикал или висококачествена писалка, с които да продължи да записва мъдри и оптимистични мисли, изливайки творческото си вдъхновение върху листа.

Декорации, практични и качествени пособия, модни аксесоари, спортни принадлежности и още куп други чудесни предложения ви очакват на няколко клика разстояние и то на много изгодна цена.

Покажи още