Жена

3.52 109
3.99 лв. 2.99 лв.
Показани 1 от 24 | 396 (17 Страници)

Плановете за отпразнуване на рожден ден на близък, роднина или приятел са съпроводени с вечния въпрос „Какво да подаря?“ GiftBox.bg е създаден именно с идеята да улесни максимално всеки, който не може да си отговори на тази чуденка и има нужда от побутване. А ние сме събрали огромно вдъхновение, въплътено в разнородни подаръци, поместени на клик разстояние от вас.

Бихте се възползвали от готови идеи за подарък за жена за рожден ден? Нека ви представим една богата колекция с предложения, в която има чудесни варианти за всеки бюджет с разнородна насоченост, така че да може да се съобразите напълно с индивидуалността на рожденичката и да я зарадвате подобаващо.

Оригинални подаръци за рожден ден на жена на топ цени

Понякога е доста трудно да ви хрумне идея за подарък, който не е бил подаряван десетки пъти и вие самите сте поднасяли на рожденика. Е, ние сме се погрижили да ви улесним с разнообразие от предложения, в които лесно да откриете своето топ попадение под формата на идеалния подарък за рожден ден на жената, която цените.

Разгледайте многообразния ни каталог и помислете добре какво би се харесало на вашата близка дама и какво приляга на възрастта, характера ѝ и нещата, които я вълнуват. Естествено, не забравяйте да помислите дали тя вече не притежава нещо подобно.

Искате да подарите нещо уникално? Нека ви предложим занимателна игра „карти за жени“ със 100 въпроса, които може приятелката ви да използва във времето, споделено с нейната женска тайфа. Те повдигат някои много интересни въпроси и създават повод за сладки приказки и приятни разговори в компанията.

Имаме и специални книжки с персонализирани послания за майка, баба, приятелка или половинка, които могат да разтопят сърцето на рожденичката.

Вашата приятелка е #1 в социалните мрежи и има профил с множество последователи във всяка една? Или мечтае да тръгне по пътя на онлайн славата? Може би нашата селфи приставка за камера на телефон е перфектното попадение в този случай. Специалните светлинки, обкръжаващи предната камера ще допринесат за заснемането на съвършени клипове и снимки, които след това ще се радват на множество лайкове.

Комплекти и уреди за разкрасяване, бюти аксесоари и козметика, красиви и модерни декорации за стая, романтични подаръци, практични принадлежности, офис джаджи и още много други ви очакват в търсене на перфектния подарък за рождения ден на жена, която цените истински.

Покажи още