Дървени подноси за торти

4.65 75
59.00 лв. 39.00 лв.
38.90 лв.
49.00 лв.
Показани 1 от 24 | 31 (2 Страници)

Важен елемент в обзавеждането на дома и в придаването на естетическа стойност към храната са подносите, които използвате. Независимо дали сервирате храна за себе си,  семейството си или за гости, един красив поднос, на който да поставите вкусни торти, сладки или плодове, винаги придава допълнителна стойност към цялостната атмосфера и усещане.

Употреба на подносите за сервиране в домакинството

В категорията дървени подноси за торти в нашия онлайн магазин Giftbox.bg ще откриете стилни и изискани аксесоари за сервиране и поднасяне на храна, Платата, купите и подносите за сервиране са елементи, придаващи по-голяма функционалност, когато посрещате гости и завършен вид на масата.

При нас ще намерите различни видове, форми и размери подноси. Независимо дали сте с близки и приятели на обяд или вечеря, можете да придадете удобство при храненето им и уютна атмосфера в дома ви.

Чрез използването на дървени подноси във вашето домакинство ще направите вида на храната още по-апетитен и изискан. На подносите можете да наредите различни продукти по различен начин, осигурявайки удобство и избор на близките ви, когото си взимат предпочитаната храна от подноса.

Когато организирате събития в дома ви, рождени дни или събирания за празници, няма как да сервирате определени ястия на гостите без поднос. Важно е да изберете поднос спрямо продуктите , които ще поставите на него. Той трябва да е с удобни размери и форма, за да поднесете храната в оптимално красив и лесен за консумиране вид.

Специалните събития у дома или навън са повод да поднесете на гостите си торта. Можете вместо на обичайните пластмасови подноси за торти да заложите в избора на дървени.

Дървените подноси за торта имат редица предимства правещи ги идеален избор за сервиране на торти и сладкиши, както вкъщи за семейството и приятелите, така и за специални събития.

С използването на дървени подноси ще придадете визуално стил и елегантност при сервирането на всяка торта и сладкиш. Дървото придава усещане за уют, топлота и природна чистота. То впечатлява със съчетанието на елегантност, удобство и създаване на топли чувства с външния си вид.

Дървото може да се изработва в различни форми и при подносите се предлагат различни размери и външен вид, които можете да разгледате в категорията. Те могат да се гравират, за да се направят още по-специални и лични. А всичко това ги прави идеални и за подарък на близките си хора, които можете да зарадвате с практичен продукт, носещ лично послание.

Дървените подноси са леки и фини, но са направени по начин, издържащ натоварвания от по-обемисти торти и сладкиши. Те са изработени от здрави, дървесни материали и за разлика от друг вид подноси издържат при изпускане и натоварване.

В категорията ще откриете продукти, придаващи стил, уникалност и индивидуалност при сервирането на всеки десерт. Всички наши подноси са качествени, здрави и практични, а разнообразието, което предлагаме гарантира, че всеки ще намери идеалния за него поднос.

Покажи още