Дървени подноси за торти

59.00 лв. 39.00 лв.
Показани 1 от 24 | 32 (2 Страници)

Отличителен белег на всеки дом са елементите, от които е съставен той. Когато говорим за храна и кулинария е важно да отбележим, че от огромно значение е поднасянето на различните ястия. Това е теоретично казано важен момент в подготовката за един обяд, вечеря или просто похапване.

Употреба на плата, купи и подноси за сервиране в домакинството

В тази категория предлагаме на вашето внимание различен тип аксесоари, които подпомагат сервирането и поднасянето на различни видове храни. Платата, купите и подносите за сервиране са изначален елемент, който е изключително важен при сервирането. Разбира се, не говорим за крайно официални вечери. Става въпрос дори за неангажираща приятелска вечеринка или лек обяд, на който да поканите своите най-близки.

Причината за богатия асортимент, който предлагаме в тази категория е на първо място наличието на избор. Това е нужно, тъй като предпочитанията и вкусовете на всяко семейство или домакиня са различни. Така именно изборът прави възможно това да изберете най-удачния вариант на тези артикули, които да паснат перфектно на вашата кухня или всекидневна.

Всеки тип храна заслужава конкретен съд, в който да бъде поднесена. Излишно е да казваме, че няма как да поднесете течно ястие в плато или обратно – коктейлни хапки в купа. Ето защо в тази категория ние ви предлагаме едни от най-качествените и изящни примери за плата, купи и подноси за сервиране, които ще направят сервирането на конкретните ястия изключително прецизно и приятно на вид.

Поставени в тези специални и характерни съдове всяко ястие ще прилича вниманието, както и ще накара гостите ви да ах-нат. За да изберете своите нови плата, купи или подноси, просто отделете няколко минути от времето си на нашия онлайн магазин. Тук ще откриете специални съдове за плодове, коктейлни хапки и ястия, както и такива, подходящи за сервиране в купа. Целта е всички те да бъдат практични и естетически на вид.

Тези артикули са и чудесна идея за подарък на близък и приятел. Предмет, който ще остави спомени в сърцето на всеки, на който решите да го подарите.

Формите са разнообразни, а дизайнът на всяка една ги прави уникални придобивки за ежедневно използване, както и за по-специални празнични случаи.

Тук ще откриете и различни модели плата, купи и подноси за сервиране и подредба на различен тип хранителни продукти. Високото качество на материалите, от които са изработени, не отстъпва по никакъв начин на външния вид на тези артикули. Това ги прави категорично търсен и печеливш вариант за подарък за вас или близък приятел.

Покажи още