Съпруг

4.52 65
489.00 лв.
Показани 1 от 24 | 264 (11 Страници)

Ако искате да изненадате най-специалният мъж в живота ви сте на правилното място. В нашия онлайн магазин ще намерите оригинални подаръци за съпруг, с който да разтопите сърцето на вашия спътник в живота.

Ние добре знаем, че това не е лесна задача за една дама. Колкото и добре да познават съпруга си е трудно за всеки повод да му поднасяте оригинален подарък, който в същото време да бъде и практичен.

Знаем, че господата ценят точно това. Те се радват много повече на артикули, които ще им влязат в употреба. Това обаче не означава, че трябва да подарите на вашия съпруг скучен подарък, който да използва само по предназначение.

Ние ви предлагаме богат асортимент от интересни идеи, където може да намерите вдъхновение за забавен и практичен подарък, с който да зарадвате вашия любим мъж.

Готови ли сте да се запознаете отблизо с някои от най-оригиналните ни предложения? Сигурни сме, че те ще спечелят първо вашето сърце, а после и това на вашия съпруг.

Оригинални и практични иде за подарък за съпруг

Мъжете също обичат да знаят, че съпругата им е прекарала часове в избора на подходящ за тях подарък. Истината е, че дамите не винаги могат да отделят това време. Въпреки това, ако изберете подарък от онлайн магазина на Giftbox.bg вие ще спестите много време, но ще успеете да подарите нещо, което изглежда подбрано с много внимание и грижа.

Точно такива артикули предлагаме в нашето портфолио с предложения за подарък за съпруг. Следва да ви представим няколко интересни идеи, които са често предпочитани от нашите клиентки:

  • Луксозни чаши и бутилки за алкохол

Ако вашият любим е ценител на качествения алкохол може да го зарадвате с нов сет от чаши и бутилка в различни форми и дизайн. Най-предпочитаният ни артикул от тази селекция е гарафа във формата на глобус със стойка и дървени чаши.

  • Декоративни лед лампи

Това е практичен подарък, който има не само полезно пренасочения, но и се предлага в няколко варианта с различен дизайн. Предлагаме ви лед лампи във с дизайна на фотоапарат и футболна топка.

  • Мъжки колан и портфейл

Специално за господата, които обръщат внимание на своя стил и външен вид може да подарите елегантни колани или практични портфейли.

  • Оригинални запалки

В нашия онлайн магазин ще намерите и оригинални запалки, които са подходящ сувенир и допълнение към основния подарък.

Спестете време в търсенето на оригинален подарък

При на ще намерите изключително богата селекция от артикули, затова сме сигурни, че за нула време ще изберете най-подходящия подарък за вашия съпруг. Ние предлагаме бърза и надеждна доставка. Доверете ни се!

Покажи още