Корпоративни подаръци

4.50 84
Показани 1 от 24 | 133 (6 Страници)

Предстои рождения ден на шефа и искате да го изненадате с подарък с бизнес насоченост? Или пък вие сте управителя и за предстоящия юбилей на фирмата сте решили да уважите своите служители с хубави корпоративни подаръци, които да им останат за спомен от събитието? А може би в офиса си разменяте бизнес подаръци за Коледа и се чудите какво да подарите на своя колега?

Независимо какъв е поводът, GiftBox.bg е тук, за да подложи рамо с много предложения за ефектни стилни и качествени фирмени подаръци, които може да поръчате тук и сега на супер изгодни цени.

Корпоративни подаръци за насърчаване на офисния дух

Дори и дребен, добре обмисленият корпоративен подарък, направен в точния момент, може да направи много добро впечатление на своя притежател. Важното е да е добре подбран и да е качествен и полезен. Ето и какво може да изберете в този случай.

Стилните и елегантни запалки са много добър избор за фирмен подарък. Дори и да не са пушачи, колегите със сигурност ще ги оценят, тъй като малкото огънче винаги може да се окаже доста потребно. В GiftBox.bg можем да ви предложим и иновативни електрически запалки, зареждащи се чрез USB.

Ключодържателите също са изключително подходящи бизнес подаръци. Изберете такива в неутрален, но изискан стил и осигурете на колегите си удобно и полезно средство за съхраняване на ключовете за офиса.

Качественият визитник определено е топ попадение, особено ако за фирмата ви подобен тип реклама има съществено значение.

Луксозни подаръци за офиса с бизнес насоченост

Ето и с какъв бизнес подарък може да впечатлите рожденика колега, мениджър или шеф, както и всеки близък и приятел, който има нужда от нови офисни аксесоари, а ние имаме страхотни луксозни такива.

Като практична и интересна изискана декорация за бюрото или кабинета може да изберете магнитен вечен календар с футуристична визия. Ако човекът, на когото подарявате, е колеблив, може да му подарите закачливо кълбо на късмета, което да му помага да взема по-смело своите решения. Стилната антистрес люлка на Нютон с кинетични топчета е класика в жанра, която също може да обмислите.

Дигиталният часовник за бюро или елегантният аналогов часовник в модерен дизайн също биха били страхотно допълнение в офисния интериор.

За колегите бохеми предлагаме пепелници и други аксесоари за пури. Полезен подарък биха били органайзерите за бюро, поставки за телефони и безжични зарядни за телефон.

Покажи още