Подаръци за погача

1.50 6
Показани 1 от 24 | 25 (2 Страници)

Всеки празник, свързан с бебе в едно семейство е повод за събиране а най-близките хора на семейството. Повод за радост, шанс да се порадвате на бебето, да подкрепите родителите и да покаже любов и внимание към най-малкия член на семейството.

Погачата е повод, свързан с официалното представяне на бебето, на този повод се спазват определени ритуали за здраве и късмет на новото попълнение и се събират най-близките хора, за да се изпълнят ритуалите и да се почерпят с питка и обикновено сладка храна, присъстваща на празника.

На този поводи е прието гостите да носят подаръци за бебето или за бебето и майката. Особено труден е избора на подарък за бебе, най-вече за хората, които не са родители. Когато се гости на погача е хубаво да изберете подарък, който ще остави някакъв спомен или такъв, който ще е практичен и ще покаже загриженост. Всяка майка би се радвала на подарък, изразяващ обич и грижа към нея и детето ѝ.

Затова ние от Giftbox.bg сме ви приготвили уникални подаръци за погача на бебе, с които да подарите не само предмет, но и незабравима емоция, радост и да покажете, че бебето и семейството му са важни за вас.

Традиции при избора на подарък за погача

Погачата е събитие, отбелязващо 40-тия ден от раждането на бебето. Обичаят на този празник е майката да заведе бебето в църквата, за да му се прочете молитва за здраве, а след това да го представи на близките си хора и да може да го извежда навън.

Макар че днес вече много майки представят и извеждат бебетата си преди да навършат 40 дни, погачата продължава да се прави и спазва, като обичаи. Не този обичаи се меси сладка питка от близка до семейството жена, а питката се „нарича“ за здраве на детето.

Гостите трябва да донесат нещо сладко за трапезата и подарък, който на поднесат на бебето и майката. Пои традиция се избира подарък, който да остане за спомен, независимо дали ще се използва или ще е аксесоар е хубаво да изберете нещо трайно за повода.

Какви подаръци за погача ще намерите при нас

В категорията ни подаръци за погача, сме ви подготвили оригинални идеи, с които да оставите траен спомен за любов и уважение на този важен за майката и бебето празник.

Може да изберете между монети с универсални пожелания за бебе, които да останат ценен спомен за семейството. Може да изберете и красива рамка за снимка, оригинална лампа за стаята на бебето или функционален и удобен комплект за захранване.

Всички те са ценни подаръци, които ще оставят мил спомен на семейството и на детето, когато порасне.

Покажи още