Ключодържатели

4.58 61
Показани 1 от 24 | 101 (5 Страници)

Ключодържателите са аксесоари, които много често имат сантиментална стойност, особено ако са подарени от близък до сърцето ви човек. Тези предмети имат специално предназначение да държат нашите ключове заедно, за да не ги загубим.

Освен функционалност, ключодържателите предлагат и интересени дизайни, които могат да зарадват малки и големи. Моделите, които ще намерите в нашето портфолио в категорията Ключодържатели са подходящи за както за дами, така и за господа.

Любопитни ли сте да разберете какво сме ви подготвили в асортимента на Giftbox.bg? Следва да ви запознаем с някои от най-интересните ключодържатели, които са перфектно допълнение към подаръци на ваши близки хора.

Ключодържатели за автомобилни любители

Всеки човек, който е любител на дадена автомобилна марка, без значение дали е мъж или жена, иска да притежава колкото се повече неща на нея. А какъв по-добър подарък за този човек от ключодържател, на който може да постави ключовете за любимата кола?

Ние сме ви подготвили богат избор от ключодържатели за коли с логото на известни марки, които могат да зарадват ваш любим човек. Представяме ви някои от тях:

  • Ключодържател двоен с логото на BMW;
  • Ключодържател Silver Flame с логото на Citroen;
  • Ключодържател с логото на Fiat естествена кожа;
  • Кожен ключодържател Mercedes с карбонов ефект;
  • Двоен ключодържател с логото на Toyota;

Освен изброените предложения ще намерите още много стилни ключодържатели, които да подхождат на вашия автомобил.

Ключодържатели със зодии

Ако познавате някого, който силно вярва в ролята на звездите в нашия живот, то подходящ за него подарък би бил ключодържател със зодии. При нас ще намерите интересни модели на ключодържатели със знаците на всички 12 зодии.

Ключодържатели за дами

Дамите обичат бижута и всякакви аксесоари, а в това число и ключодържатели. В нашето портфолио сме подбрали кокетни, луксозни, нежни и красиви ключодържатели, с които може да попълните подаръка, който готвите към любимата жена.

Някои от моделите се предлагат в луксозна кутийка, което да направи поднасянето на подаръка още по-вълнуващо. Изберете подходящия ключодържател за дама сред следните дизайни:

  • Ключодържател Flowers;
  • Ключодържател Dress;
  • Ключодържател Балерина бордо – Златиста халка;
  • Ключодържател Айфелова кула;
  • Ключодържатели с пухчета;

Аксесоари за ключове със снимка

Най-добрата изненада за любим човек може да бъде ключодържател с поставена вътре ваша снимка. Така близките ви хора ще чувстват, че винаги сте до тях. Ние предлагаме интересни ключодържатели в различни форми, в които може да поставите снимка на любимите ви хора.

Вече сте запознати с богатия избор, който ви предлагаме. Разгледайте нашата категория и сами ще се убедите колко разнообразни и различни са дизайните на аксесоарите за ключове, които може да поръчате от Giftbox.bg.

Покажи още