Подаръци за баща

3.57 102
269.00 лв.
489.00 лв.
389.00 лв.
Показани 1 от 24 | 240 (10 Страници)

Фигурата на бащата в семейството е изключителна и това трябва да се припомня колкото се може по-често. Естествено, съгласяваме се, че няма друг като мама, но няма друг и като татко – той има своята роля и жизнено участие в изграждането на детето в зрял и стойностен човек.

Искате да уважите баща си за неговия празник като му поднесете подарък, който наистина да го впечатли и да му остане като един прекрасен спомен от вас? GiftBox.bg ви е подготвил неповторим подбор от подаръци за баща, в който с няколко клика всеки да успее да открие най-доброто за своя любим татко.

Разнообразие от подаръци за бащи - топ попадения за следващия празник

Независимо какви са интересите на баща ви, ние сме се погрижили да предложим такова разнообразие, че да покрием всички интереси, характери и хобита от които зависи подбора на подарък за бащата. Разгледайте и сами ще се убедите, че имаме уникални предложения, които пасват на различни типажи и подхождат на широк спектър от хора.

Вашият баща обича удоволствията в живота и знае как да живее бохемски, без да се тревожи твърде много за нещата, които не зависят от него? Подходящи подаръци за татко от този калибър са луксозните аксесоари и комплекти за алкохолни питиета, които добавят комбинирани нотки практичност и елегантност, с които той ще може да се представи подобаващо пред гостите, отваряйки следващата бутилка първокласно вино, което е подбрал.

Качествените кожени модни аксесоари биха били чудесен подарък за баща на всяка възраст – естествената кожа е класически стил, който никога няма да умре и винаги ще бъде предпочитан вариант сред класните мъже. И тук не говорим само за аксесоари като портфейли и колани, но и за други практични варианти, например бизнес аксесоари – картодържател, визитник, калъф за документи, карбонов бележник и пр.

Разгледайте и винтидж аксесоарите ни, както и практични принадлежности като ключодържатели с любими марки коли, луксозни запалки, елегантни декорации, полезни термо чаши и термоси, късметлийски подаръци за татко и т. н.

Ако пък не сте сигурни дали баща ви вече не се е сдобил с подобен подарък, може да му подарите ваучер на определена стойност, с който сам ще може да подбере уникалния дар от ваше име.

Покажи още